Kristin Loraas Eiriksson er med videre – Oppsal Håndball

Kristin Loraas Eiriksson er med videre

Det er med stor glede vi kan melde at Kristin Loraas Eiriksson fortsatt skal spille i blå drakt! Kristin kom til Oppsal for 2 år siden. Den første halvdelen av sesongen i 1. divisjon var hun en av våre absolutt beste spillere. Dessverre fikk hun en kjedelig skade like etter jul den sesongen. Etter ca. 9 måneder ute med skade, har hun hatt en veldig fin avslutning på denne sesongen. Kristin har vært helt avgjørende i flere av de siste kampene som sørget for en fantastisk 6. plass i REMA 1000-ligaen. Nå gleder vi oss til flere scoringer fra den høyreiste trønderjenta!

Foto: Andreas K. Berge

Her kan dere lese hva Kristin mener om fremtiden:
Hvorfor du ønsker å være med videre?
– Først og fremst fordi jeg trives veldig godt i klubben. Jeg har veldig troen på det prosjektet som er satt i gang i Oppsal og ønsker fortsatt å være en del av det! I tillegg er jeg fornøyd med treningshverdagen med gode lagvenninner, trenere og støtteapparat og har troen på at Oppsal er en klubb jeg kommer til å utvikle meg videre i.

Hva tror du om kommende sesong?
– Kommende sesong tror jeg kommer til å bli veldig bra. Vi har allerede vist denne sesongen at vi har noe bra på gang hvor vi klarte å komme oss på en 6.plass og få være med i sluttspillet. Neste sesong tror jeg vi kommer til å ta flere steg, utvikle oss som lag og enkeltspillere og fortsatt prestere i Rema 1000-ligaen.

Hva er dine ambisjoner for tiden fremover?
– Mine ambisjoner i tiden fremover er å fortsette å utvikle meg som håndballspiller! Se hvor langt man kan nå, og være med å bidra til at laget gjør det så bra som mulig. Jeg har sikkelig troen på dette laget og gleder meg til de neste sesongene.

Henrik Wilhelmsen er også naturligvis veldig fornøyd med signeringen og har følgende å si om forlengelsen av kontrakten:
– Det er viktig for oss med god kontinuitet i spillergruppen. Kommende sesong beholder vi det aller meste av sentrale spillere. Det er veldig gledelig og gjør det lettere for oss trenere å videreutvikle spillet vårt.
Kristin er en spiller som definitivt vil bidra med kontinuitet!

Nå får Kristin vært med på hele oppkjøringen som hun ikke fått de 2 siste årene. Hun avsluttet sesongen godt, og jeg har stor tro på at de nærmeste 4 månedene vil gjøre Kristin bare bedre og bedre! Og da skal publikum i Oppsal Arena få mye å glede seg til gjennom høsten! I tillegg beholder vi en fantastisk bra jente i gruppa. Kristin er dedikert, alltid positiv og har virkelig lyst til å bli god! Det bidrar sterkt til den kulturen vi har bygget opp i Oppsal, avslutter Henrik.

Vi gleder oss til å se deg videre i Oppsaldrakten, Kristin!