Mille er med i 2 nye år – Oppsal Håndball

Mille er med i 2 nye år

Foto: Andreas K. Berge

Mille Porsmyr har blitt en viktig bærebjelke i klubben. Hun har virkelig gått foran både i trening og kamp. Mille har 5 år bak seg i Oppsal, og nå kan vi med stor glede melde at hun har signert en ny 2 års kontrakt i klubben!

Mille bryr seg virkelig om Oppsal som klubb, og de som er en del av den. Er det f eks. håndballskole for de yngste i feriene, så er Mille alltid på plass. Hun motiverer de unge håpefulle på en fantastisk måte. Hele forrige sesong så trente hun 6-7 åringene fast 1 gang i uken. Det er et forbilde vi som klubb kan være stolte av!

Mille har følgende kommentar til hvorfor hun ønsker å være videre i Oppsal:
– Jeg er veldig takknemlig for årene i Oppsal og glad for å bli værende i klubben. Jeg stortrives i spillergruppen og med trenerne. Oppsal er en fantastisk klubb med fine mennesker på og utenfor banen. Det er mange som jobber i kulissene. Det skaper et miljø som har mye å si for min trivsel i klubben. Her er jeg sikker på at jeg kommer til å utvikle meg sportslig og personlig og bidra til at vi når målene vi har satt oss sammen. Det passer meg godt med den fartsfylte håndballen vi spiller og jeg setter stor pris på treningskulturen i gruppen. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Henrik Wilhelmsen har dette å si om forlengelsen av kontrakten med Mille:
– Mille er en fantastisk jente å ha i en spillergruppe. Enten det er på trening eller kamp så er det alltid ALL INN! Hun stiller høye krav til seg selv og de rundt seg, og er ekstremt dedikert. Derfor har det også vært naturlig for oss å ha Mille i et kapteinsteam. Er det tett og jevnt på slutten av kamper, så kan du være trygg på at Mille står opp for laget. Hun er definitivt en vinnerskalle! Mille har alltid vært en tøff og meget sterk duellspiller. Det siste året har hun tatt steg i det kollektive. Det blir et av hovedfokusene videre i utviklingen. Det er vi veldig glade for at skal skje i Oppsal, avslutter Henrik.

Vi gleder oss til mye moro med deg fremover Mille!