Nora Løken til 2026 – Oppsal Håndball

Nora Løken til 2026

Det er med stor glede vi kan melde at Nora Løken har signert kontrakt med Oppsal i 2 nye sesonger! Nora har vært i Oppsal i 7 år og virkelig blitt en viktig bærebjelke i klubben. Hun har hatt fantastisk fin utvikling på banen de siste årene, og utenfor banen er hun en som alltid går foran som et godt forbilde. Og det er naturlig at Nora er en del av kapteinsteamet. Nå er det strålende nyheter at Nora skal ha på seg Oppsaldrakten i flere år fremover.

Hør hva Nora har å si om årets sesong, signeringen og fremtiden til Oppsal på vår Instagram.

Foto: Svein Finneide

Henrik Wilhelmsen har følgende kommentar til forlengelsen av kontrakten med Nora:
– Vi er utrolig fornøyde med å ha med oss Nora Løken videre! Hun er en lokal jente som alltid gir alt for Oppsaldrakten. Alle lag trenger en Nora på laget. Hun stiller tøffe krav til de rundt seg, men kanskje tøffest krav til seg selv. Nora har virkelig levert i de 2 sesongene vi har vært her. Og denne sesongen har hun og Marthine Svendsberget vært en strålende duo på venstre kant. Nå gleder vi oss til at venstre kant fortsatt skal være en fryktet posisjon for våre motstandere, avslutter Henrik.