Velkommen, Maria! – Oppsal Håndball

Velkommen, Maria!

Vi vil den nærmeste uken komme med flere positive signeringsnyheter! En fantastisk 6.plass ble sikret på søndag, og stallen for kommende sesong ser veldig positiv ut. Det er bare å følge med på våre sider fremover. I dag har vi gleden av å ønske Maria Keiseraas Haugen hjertelig velkommen til Oppsal.

Foto: Aker Topphåndball

Maria er linjespiller, 24 år og har en fortid på seniornivå fra Storhamar, Follo og senest Aker. Maria er en linjespiller med stor fysikk, og som er ordentlig tøff i sperrene. Dette fikk Oppsal erfare da vi møtte Aker forrige uke hvor hun noterte seg for 3 scoringer og lagde et par 7 meter kast. I tillegg har Maria fantastiske holdninger. Hun er villig til å legge ned alt som kreves for å utvikle seg videre, og det håper vi Oppsalpublikummet skal få gleden av!

Maria har følgende tanker om signeringen med Oppsal:
Hvorfor valgte du å gå til Oppsal?
– Jeg valgte å gå til Oppsal fordi jeg tror det er en klubb hvor jeg kan vokse og få en god trenings- og kamphverdag. Klubben har også ambisjoner som jeg vil være med på å forme og skape. I tillegg til det gode sportslige tilbudet, så virker det som en veldig god gjeng med dedikerte jenter.

Hva er dine forventninger til prosjektet til Oppsal?
– Jeg har stor tro på prosjektet til Oppsal. Klubben har hatt en stødig kurs oppover prestasjonsmessig først med opprykk og nå med en plassering til sluttspill. Det viser at det gjøres mye riktig og godt arbeid for å få klubben opp og fram. Så jeg gleder meg veldig til å være med på dette.

Hva er dine ambisjoner med håndballen?
– Jeg har høye ambisjoner til håndballen, og ønsker å nå så langt som mulig! Føler dette er veldig forenelig med Oppsals ambisjoner.

Hva tror du at du kan bidra med inn i laget til Oppsal?
– Sportslig kommer jeg til å bidra med mye treningsvilje. Og med det legge ned de timene som trengs både i styrkerommet, på banen eller hvor enn det måtte være for å bli best mulig selv og for laget. På banen kommer jeg til å trøkke til i begge ender, og det blir harde sperrer og rykk for å skape rom og mål. Ellers ønsker jeg å være med på å skape en god kultur og et godt miljø i gruppa, som gir best mulig forutsetninger for også å prestere sammen på banen!

Henrik Wilhelmsen har følgende kommentarer til signeringen av Maria:
– Jeg har fulgt Maria over flere år. Hun er en ordentlig kriger som vi virkelig trenger i gruppa! Utrolig tøff i sperresettingen angrepsmessig som er en egenskap vi bare skal forsterke! Hun viste tidlig i dialogen en holdning og ambisjon som er veldig forenlig med den kulturen vi har i Oppsal. Skal du være en del av spillergruppa til Oppsal, så skal du virkelig ha lyst til å utvikle deg og bli så god som overhodet mulig. Og ikke minst være villig til å legge ned den jobben som kreves! Her traff Maria blink! Så jeg tror oppriktig at Maria har et potensialet som ikke har slått ut i full blomst enda, men som jeg har stor tro på at vi skal få ut i Oppsal, avslutter Henrik.

Vi gleder oss til å se deg i blå drakt Maria!