Best i byen – og sikret sluttspillplass! – Oppsal Håndball

Best i byen – og sikret sluttspillplass!

Med seieren mot Aker viste Oppsal at det ikke er noen tvil om hvem som er best i byen! I tillegg ble sluttspillplassen sikret og sesongen kan uansett sies å være meget vellykket. Som en nyopprykket lag er Oppsal nå sikret en topp 8-plasserig i comeback-sesongen, som gir en plass i kvartfinalen i sluttspillet. Imponerende!

Foto: Andreas K. Berge

Henrik Wilhelmsen deler sine tanker om gårsdagens kamp og hva en sluttspillplass betyr:

-Først og fremst er vi utrolig stolte over å ha sikret oss en plass i sluttspillet! Det var lagets mål før sesongen, og vi har jobbet steinhardt over lang tid sammen for å komme hit. Det var utrolig deilig og fortjent at vi nå kan si at målsetningen endelig er nådd. Hele klubben har vært med på å få til dette, så det er bare å gratulere til alle i Oppsal med at vi er en topp 8-klubb i Norge!

Foto: Andreas K. Berge

Gårsdagens kamp mot Aker ble en slitekamp, slik lokaloppgjør ofte blir. Vi førte hele kampen, og har 4-5 muligheter til å avgjøre kampen tidligere i 2. omgang. Noe unøyaktigheter i avgjørende faser, gjør at Aker kommer tilbake gang på gang. Toppnivået vårt er bra, men bunnivået – særlig bakover – gjør at vi ikke avgjøre kampen tidligere. Vi sliter med posisjoneringen bakover, og har snakket mye om det å være kompakte nok forsvarsmessig. Derfor er det skuffende at det blir så store avstander. I tillegg kom aldri målvaktsspillet opp på det nivået vi ønsket oss.

Foto: Andreas K. Berge

Angrepsmessig synes jeg vi kom bra i gang og lyktes særlig godt med isoleringsspillet i 1. omgang. Det ble litt mer hakkete utover i siste halvdel, men da var det gledelig at vi traff godt i 7 mot 6 i slutten av kampen. Det var nok definitivt med på å avgjøre kampen.

Noen dager er poengene det desidert viktigste, og gårsdagen var definitivt en sånn dag.

Foto: Andreas K. Berge

Førstkommende søndag avslutter Oppsal seriespillet i årets sesong av REMA 1000-ligaen med hjemmekamp mot Gjerpen kl. 18. Da håper vi på en fantastisk ramme og mye folk som kan bidra til å hjelpe oss til en mulig 6. plass på tabellen. Ta med deg venner og bekjente, så ses vi i Oppsal Arena på søndag!

Foto: Andreas K. Berge