Solid prestasjon i jakten på sluttspillet – Oppsal Håndball

Solid prestasjon i jakten på sluttspillet

Gårsdagens kamp mot Tertnes startet spennende og med et bortelag som var dominerende innledningsvis. Men på stillingen 7-10, viste Oppsaljentene at de var på jakt etter poeng og snudde raskt til 11-10. Det ble en målrik første omgang, og da forsvaret også satt i andre halvdel – kunne Oppsal juble for nok en seier i REMA 1000-ligaen.

Foto: Andreas K. Berge

Trener Henrik Wilhelmsen oppsummerer kampen:
– Fremfor alt så var det en vanvittig deilig og viktig seier! Etter en svak prestasjon mot Sola på onsdag, har vi som gruppe jobbet utrolig godt både på og utenfor banen inn mot Tertneskampen. Tertnes har vært ordentlig gode i det siste, og vi lå likt med dem på tabellen før gårsdagens kamp. Vi var alle utrolig revansjelystne, og det var et helt annet håndballag som kom på banen mot Tertnes.

Foto: Andreas K. Berge

– Vi spiller en meget god 1.omgang angrepsmessig. Vi var godt forberedt på at Tertnes ville prøve seg på noen offensive varianter, og det løser vi på en god måte. Med bevegelse uten ball, bra trykk i duellspillet og fin ro så scorer vi 21 mål i 1. omgang. Bakover sliter vi mer, særlig med posisjoneringen. Vi blir generelt for lave i duellspillet og sliter i tillegg med å bryte opp spillet deres. Det resulterte i 19 baklengsmål og 21-19 ledelse til pause.

Med en god pauseprat og noen små justeringer bakover, jobber jentene iherdig forsvarsmessig i 2.omgang. Og da står også Vilde ordentlig opp bakerst i mål! 10 baklengsmål la grunnlaget for en solid 2.omgang som vi førte hele veien! Med seier 34-29 tok vi et langt steg mot sluttspillplass! Det var en meget imponerende lagseier, og jeg er utrolig stolt over hele laget som bidrar både på banen og på benken.

Foto: Andreas K. Berge

– Er det noen som skal trekkes litt ekstra frem, så står Karoline Lund opp som en sjef og går foran med imponerende 13 mål! Marthine Svendsberget gjør en stor kamp på venstrekanten med 7 mål på 7 skudd og er rå med sin fart! Mari Stensrud kommer inn og gjør en veldig fin kamp i midten med både duellstyrke og godt overblikk! Også er det godt å se at målvaktene virkelig står opp i 2.omgang. Vilde har mange redninger i en viktig periode, også er det moro at Celine Amundsen kommer inn og redder 2 av 2 straffer.

Foto: Andreas K. Berge

Nå venter en velfortjent påskeferie på jentene før vi skal jobbe godt frem mot de siste kampene mot Aker og Gjerpen, og forhåpentligvis et sluttspill. Jeg vil til slutt benytte anledningen til å ønske alle Oppsalvenner en riktig god påske! Det er fantastisk å oppleve så mye mennesker på kampene som vi hatt i store deler av sesongen. Og til dere frivillige: Vi setter utrolig stor pris på alt dere gjør for klubben! Tusen takk, og ta dere en velfortjent påskeferie!