Topp 5 kvinner før alt skal avgjøres – Oppsal Håndball

Topp 5 kvinner før alt skal avgjøres

håndballNØRD har tatt en titt på statistikken og presenterer topp 5 i REMA 1000-ligaen før medaljer, sluttspillplasser, kvalik og nedrykk skal deles ut. Her brukes MEP-statistikken som hentes inn fra håndball LIVE i hver kamp. Spillerne i Topp5-listen må ha spilt minst 14 av lagets 22 kamper (to lag har spilt 23) for å komme på listen. De spillerne med høyest MEP per kamp (snitt-MEP) er plukket ut.

Vår egen Eira Aune er blant topp 5 bakspillere, med følgende begrunelse og MEP-score:
Eira Aune: Oppsals motor har spilt en vanvittig sesong, og levert 221 målpoeng for de blå. Spiller (nesten) aldri en dårlig kamp, og har levert over 1,1 i MEP i 19 av de 20 kampene hun har spilt i årets REMA 1000-liga. Blir veldig viktig for Oppsal i kampen om å komme seg til sluttspillet.

Foto: Svein Finneide

Les hele artikkelen her.