Vi ønsker Julie velkommen til Oppsal! – Oppsal Håndball

Vi ønsker Julie velkommen til Oppsal!

Det er med stor glede vi kan ønske Julie Stokkendal Poulsen velkommen til Oppsal Håndball! Julie er målvakt, 22 år, 1.80 høy og kommer fra de 3 siste års Champions Leaguemester Vipers. Julie er fra Danmark og spilte i Viborg og Bjerringbro før hun dro til Vipers for 2 år siden. Nå har hun signert en 2 års kontrakt med Oppsal og flytter til Oslo sammen med sin kjæreste til sommeren.

Julie har følgende kommentar til signeringen med Oppsal:
– Jeg har valgt Oppsal, fordi det er et spennende steg i utviklingen min. Oppsal er en klubb med ambisjoner, og de ønsker å spille i Europa innen få år. Dette vil jeg gjerne være med på å oppfylle, da det samsvarer med ambisjonene mine. Jeg gleder meg veldig mye til å møte alle i og rundt klubben og er veldig motivert for å bidra både på og uten for banen. Jeg er imponert av Oppsal i denne sesongen og ser frem til til å være med til å fortsette den gode utviklingen.

Henrik har følgende kommentar til signeringen:
– Vi er veldig fornøyde med å få Julie Stokkendal Poulsen til Oppsal. Hun vil sammen med Vilde utgjøre et spennende målvaktsteam kommende sesong. Julie har fått fantastisk erfaring gjennom 2 år i Vipers med en av verdens beste målvakter gjennom tidende Katrine Lunde som læremester. Det gir et fantastisk utbytte på trening, men naturligvis mindre muligheter i kamp. Nå ønsket Julie å dra til en klubb hvor mulighetene for spilletid er større, og da er vi veldig glade for at det blir i Oppsal. I tillegg til å få inn en god målvakt, så får vi en jente med fantastiske holdninger som garantert vil bidra positivt inn med sin erfaring både på og utenfor banen, avslutter Henrik.

Foto: Martine S. Alvær