Ubeseiret i 3. divisjon – Oppsal Håndball

Ubeseiret i 3. divisjon

Herrelaget har hatt en fantastisk sesong så langt i 3. divisjon! Med en rekke seiere har herrene klart å gå ubeseiret gjennom første halvdel av sesongen, samt alle kamper etter nyttår.

Lagets gode prestasjoner har kommet som et resultat av godt samspill og samarbeid. Laget har også vist styrke i å håndtere pressede situasjoner og snu kamper til sin fordel. Det har nettopp vært denne evnen til å bevare roen og jobbe sammen som et lag, som har gjort Oppsal ekstra vanskelig å slå.

Foto: Odd Arne Hartvigsen

Tomas Muligtahn har imponerende 104 mål i årets serie, og snitter på 8 mål i hver kamp!

Herrelaget ønsker å sende en stor takk til alle Oppsalvenner som har tatt turen til hallen på både hjemme- og bortekamper:
– Vi er utrolig takknemlige for støtten fra både supportere og det lokale miljøet som har bidratt til vår suksess. Det har vært spennende kamper med god motstand, og vi regner med at den siste halvdelen av sesongen blir like god som den første. Vi setter stor pris på muligheten til å representere et herrelag fra Oppsal, og ser fram til sesongen videre med dere!

Herrelagets neste hjemmekamp ser du i Oppsal Arena søndag 4. februar kl. 14:15 mot NMBUI.