Vi ønsker Kaja velkommen til Oppsal – Oppsal Håndball

Vi ønsker Kaja velkommen til Oppsal

Det er med stor glede vi kan presentere Kaja Røhne (20 år) som ny Oppsalspiller. Kaja er linjespiller, 177cm høy og kommer fra København Håndbold. Før hun dro til København spilte hun i Haslum før det Stabæk. Forrige sesong fikk Kaja sitt store gjennombrudd med jr-VM gullI med det norske 02 landslaget som det store høydepunktet! I det samme mesterskapet ble Kaja kåret til VMs beste linjespiller.

I sommer ble det overgang til den danske storklubben København. Der har det ikke blitt like mye spilletid. Så derfor dukket muligheten opp for en overgang til Oppsal. Vi har hatt litt skadeutfordringer på linjeposisjon i Oppsal. Derfor så vi på dette som en god mulighet både for Kaja og Oppsal. Kaja har signert en 2,5 års kontrakt og er allerede på plass på Oppsaltrening i morgen.

Foto: Privat

Dette sier Kaja selv om overgangen til Oppsal:
– Jeg har valgt å gå til Oppsal fordi jeg ser på det som en stor mulighet til å fortsette min utvikling som håndballspiller. Oppsal virker som en seriøs klubb med spillere som har høye ambisjoner og lysten til å prestere. For ikke å glemme et supert trenerteam og støtteapparat rundt som er med å løfte laget. De er et fartsfylt lag som passer meg ypperlig. Synes i tillegg deres framtidsplaner virker spennende, og jeg har stor tro på at dette kan bli skikkelig bra både resterende og kommende sesonger. Jeg gleder meg masse til å komme inn i laget, møte jentene og forhåpentligvis bidra positivt inn i laget, avslutter Kaja.

Henrik Wilhelmsen har følgende kommentar til signeringen av Kaja Røhne:
– Vi har fulgt Kaja i mange år, og hennes fine utvikling. Ikke minst imponerte hun stort under junior VM forrige sommer. Det viser potensialet hennes, men vi skal ikke glemme at hun fortsatt er ung! Vi er nå veldig fornøyde med å få henne inn som Oppsalspiller de neste 2,5 årene. Ting gikk veldig fort når muligheten først bød seg for å få Kaja til Oslo. Vi vil takke København og Kim Mikkelsen for en fin og løsningsorientert dialog.

– Kaja er en toveisspiller, som både er bevegelig og god i sperresettingen. I tillegg er hun en meget dedikert jente med solide holdninger. Jeg er sikker på at hun skal bidra både på og utenfor banen til at vi som gruppe fortsetter vår utvikling de nærmeste årene, avslutter Henrik.

Vi ønsker Kaja hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!