– Vi kan angripe kampen uten noe press – Oppsal Håndball

– Vi kan angripe kampen uten noe press

Godt nyttår ønskes alle Oppsalvenner! Vi gleder oss til det kommende håndballåret og skal jobbe hardt for å levere god og morsom håndball. Kalenderen er bladd om til 2024 og vi teller timer til årets første hjemmekamp. Reisende i snøstormen kommer Sola med en av verdens beste venstrekanter i Camilla Herrem, på besøk.

Foto: Svein Finneide

Trener Henrik Wilhelmsen gleder seg til kamp:
– Først og fremst vil vi benytte anledningen til å ønske alle et riktig godt nytt år! Håper dere har fått koblet av i julen, med noen rolige dager sammen med familie og venner. Og takk for et veldig fint 2023, som gav mange minneverdige opplevelser sammen i Oppsal Arena! Ikke minst var det året hvor vi lykkes med målsetningen om å få Oppsal tilbake i REMA 1000-ligaen.

– Damene har trent i romjulen, og er klar for å kaste i gang et nytt håndballår, med en stor utfordring på hjemmebane. Sola kommer på besøk med en av verdens beste venstre kanter Camilla Herrem i spissen. Det er ganske sikkert et av Norges 3 beste lag, så en fin start for oss.

– Vi kan angripe kampen uten noe press, men med et stort ønske om å gjøre en ordentlig god prestasjon. Og gjør vi en maks prestasjon og muligheten for poeng byr seg – så skal vi være klar til å ta den! Noe av det viktigste blir definitivt å stå opp mot ankomstfasen til Sola. De er et lag med mye fart som oss. Så her må det helt klart være disiplin og det må løpes hjem.

Vi håper alle Oppsalsupportere fortsetter og støtte oss som dere gjorde på en fantastisk måte i 2023! Vi trenger dere alle i hallen onsdag kl. 17:45. Vi sees!