Ida Marie Syversen Kallhovd klar for Oppsal! – Oppsal Håndball

Ida Marie Syversen Kallhovd klar for Oppsal!

Foto: Lars R. Skaug

Julen nærmer seg med stormskritt og dagen før dagen gir vi Oppsalsupporterne en liten førjulsgave! Første nye signering for kommende sesong er klar: høyrekant Ida Marie Syversen Kallhovd (23 år) kommer fra Byåsen og har signert en 2 års avtale med Oppsal Håndball fra 1.juli 2024.

Ida har så langt denne sesongen scoret 40 mål, og er med det den 4. mestscorende høyrekanten i REMA 1000-ligaen. Hun scoret bl.a. 5 mål for Byåsen i kampen mot Oppsal 17. september (37-32 seier til Oppsal), og ble kåret til Byåsens beste spiller i den kampen. Ida er opprinnelig fra Fredrikstad og spilte for Fredrikstad før hun gikk til Byåsen før 21/22 sesongen. Gjennom gode prestasjoner på klubblaget har Ida også fått samlinger på rekruttlandslaget, senest i juni.

Ida har følgende kommentarer selv på signeringen med Oppsal: Hvorfor valgte du Oppsal som din neste klubb?
– Det er flere grunner til hvorfor jeg valgte Oppsal. Oppsal er et temposterkt lag, og jeg synes de er flinke til å bruke kvalitetene til hver enkelt i sitt spill. Samtidig virker rammene rundt klubben veldig bra. At det i Oslo er gode studiemuligheter og kort vei hjem til Fredrikstad ser jeg også på som en fordel.

Foto: Privat

Hva slags ambisjoner har du med håndballen?
– Mine ambisjoner med håndballen er å fortsette å utvikle meg som håndballspiller. Også ønsker jeg å ta steget videre med Europacupspill, og gjerne sammen med Oppsal! Jeg gleder meg virkelig til de kommende sesongene. Og ser frem til å være en del av prosjektet til Oppsal, avslutter Ida.

Henrik Wilhelmsen er også naturligvis veldig fornøyd med signeringen, og har følgende kommentarer:
– Jeg har fulgt Ida over flere sesonger både i Fredrikstad og Byåsen. Hun har hatt veldig fin utvikling over tid, og vi har stor tro på hun bare skal fortsette den utviklingen videre. Selv om hun bare er 23 år så har hun 5 sesonger bak seg i REMA 1000-ligaen. Den erfaringen kommer godt med i vår gruppe! Vi får en kontringssterk kantspiller med godt skuddrepertoar og trygg i forsvar. I tillegg er hun en spillende kantspiller. Hun vil definitivt passe godt inn i den håndballen vi ønsker å spille! I tillegg er hun en veldig fin jente med gode holdninger som vi verdsetter høyt! Nå vil hun danne et solid høyrekantpar med Henriette Jarnang som har gjort en fin sesong så langt! Jeg tror de vil utfylle hverandre på en god måte, avslutter Henrik.

Ida vil fullføre sesongen i Byåsen før hun flytter sørover. Vi ønsker Ida hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!