Cupkamp avlyst grunnet korona – Oppsal Håndball

Cupkamp avlyst grunnet korona

Kveldens kvartfinale mot Storhamar i NM er dessverre avlyst grunnet korona. Oppsal har så mange smittede spillere i troppen, at det ikke er forsvarlig å stille til kamp i kveld. Dermed tapes kampen på walkover, og Storhamar går til semifinale uten å ha spilt kvartfinalen.

Administrativ leder, Cathrine Mikkelsen, bekrefter situasjonen overfor NTB:

– Vi har covid i troppen. Mange spillere er syke, sier hun. Vi har forsøkt å få kampen flyttet til en annen dato, men ønsket ble ikke innvilget av Norges Håndballforbund. Da melder vi walkover, sier Mikkelsen.

Mikkelsen sier klubben hadde lite lyst til å stille med et lag der man ikke er helt sikker på smitteomfanget.

– Alternativet er at vi kunne spilt med rekruttspillere som er veldig unge. De trener samtidig også sammen med damelaget. Hvem har smittet hvem, og hvor mange er smittet? sier Mikkelsen til NTB. Hun peker også på at klubben har spillere som har måttet sette karrieren på pause som følge av senvirkninger av koronasykdom, og at man derfor ønsker å være ekstra varsomme.

Hensynet til motstanderen er også viktig. Storhamar har en viktig kamp i helgen, og Oppsal har ikke lyst til å spre smitten til andre lag.