Seier og best i byen! – Oppsal Håndball

Seier og best i byen!

Foto: Andreas K. Berge

En fullsatt Oppsal Arena ventet spent på kampen i nabooppgjøret mellom Oppsal og Aker, da dommerne blåste i gang kl. 18. Første halvdel ble jevn, og lagende fulgte hverandre tett til pause. Trener Henrik Wilhelmsen var ikke fornøyd med Oppsals prestasjon, og i pausen ble det enighet om å steppe opp i 2. omgang:

– Vi gjør ingen stor 1. omgang. Vi blir stående på halvdistanse, med store avstander i forsvar. I pausen blir vi enige om å ta litt mer kommando over Aker sitt angrepsspill bakover, og komme oss litt lenger frem i forsvar. Mille tar solid tak og skaper mange brudd, og Vilde gjør mange gode redninger. Det forsvarsspillet vi presterer i 2. omgang er klart bedre, og da får vi i tillegg løpt mye på Aker.

En som løp mye, var Eira Aune, som i tillegg til å bli kampens toppscorer – også ble kåret til banens beste. Spreaker hyllet Eiras enkle dansetrinn gjennom Akers forsvar.

– Eira Aune og Karoline Lund står virkelig frem som 2 sjefer i dag, og viste en meget fin ro og besluttsomhet, sier Henrik. Han hyller også resten av laget, og ikke minst den 8. spilleren på tribunen:

– De første 20 minuttene av 2. omgang er solid og vi leder på det meste med 8 mål, og står frem som det klart beste laget. Nå står vi med 10 poeng, og det er vi veldig fornøyde med! En deilig seier i kveld foran en fullsatt Oppsal Arena. Det å spille et lokaloppgjør foran over 1000 tilskuere viser at det er mye interesse rundt Oppsal om dagen! Og ikke minst så gjøres det mye bra i klubben, både på og utenfor banen.

Allerede på onsdag venter Storhamar i kvartfinalen i NM. Så vi håper vi publikum kommer tilbake og hjelper Oppsal mot Norges nest beste lag! Kampen spilles i Oppsal Arena onsdag 8. november kl. 18.

Vi gratulerer også herrelaget med storseier i kveldens toppoppgjør i 3. divisjon!