Nora: – Det blir tøffe dueller og høyt tempo – Oppsal Håndball

Nora: – Det blir tøffe dueller og høyt tempo

Søndag 5. november kl. 18 kastes oppgjøret mellom Oslo-lagene, Oppsal og Aker, i gang. Det er kun få dager siden lagene møtte hverandre i åttedelsfinalen i NM, hvor Oppsal gikk seirende ut av kampen. Nå er det klart for 10. serierunde i REMA 1000-ligaen, og en som gleder seg er Nora Løken.

– Jeg gleder meg skikkelig til søndag! Jeg tror det blir en kamp preget av tøffe dueller og høyt tempo. Vi så jo i forrige kamp at vi er glade i å sette fart og løpe, så tempohåndball er vel et stikkord for søndag.

Foto: Svein Finneide

Hvordan blir det å spille best i byen-oppgjøret mot Aker?

– Det er alltid gøy å spille kamper som betyr «litt ekstra», og her skal vi definitivt jobbe for å være best i byen. Vi går for 2 poeng på søndag!

Foto: Andreas K. Berge

Nora er tilbake etter et lengre skadeavbrekk, som har satt henne på sidelinjen i mange måneder. Hun har vært tålmodig i opptreningen og kan endelig delta på kamper igjen.

– Det er veldig deilig å være tilbake på banen! Selv om jeg kjenner det fortsatt er en del å sette seg inn, som samspill med de andre og generell timing i spillet, så er det godt å være i gang igjen.

Aker tapte i NM-oppgjøret, og kjenner vi Oslo-naboen riktig, kommer jentene fra Ullern garantert til å være klare for revansje. Hvordan skal Oppsal stoppe dem?

– Vi skal stoppe Aker med 100% innsats gjennom hele rekka, i alle deler og faser av spillet vårt. Vi kjente på at det var enkelte ting forrige kamp som vi kunne gjort bedre, så det har vi terpet på denne uken på trening. Vi har forsøkt å gjøre forbedring og justeringer der det er nødvendig. Vi gleder oss til å levere en god kamp, med hjelp fra et fullsatt Oppsal Arena, avslutter Nora.

Kampen spilles i Oppsal Arena, søndag 5. november kl. 18. Billetter kjøpes her.