– Vi skal ikke stå med lua i hånda! – Oppsal Håndball

– Vi skal ikke stå med lua i hånda!

November starter med kamp mot et av verdens beste håndballag. Onsdag tar vi turen til Kristiansand, og trener Henrik Wilhelmsen er klar på at det blir en tøff, men lærerik kamp.

– Vi gleder oss virkelig til å møte et av verdens beste håndballag! Det er fantastisk bra trening å møte stjerner som har dominert den internasjonale topphåndballen i flere år. Det er ikke hver dag man møter en Anna Vyakhireva, så bedre referansepunkter får vi ikke!

– Vipers har ikke tapt en kamp i den norske serien på mange år, så det er ikke i morgen vi har budsjettert med poeng. Men samtidig reiser vi ikke til Kristiansand for å stå med lua i hånda. Vi har stor tro på at vi kan lykkes med vårt spill også mot Vipers. Så handler det om å begrense feilene, og gjøre alt vi kan for å komme oss hjem i forsvar. For det blir en lang kveld hvis Vipers får kontre mye på oss. Vi håper vi klarer å slippe ned skuldrene og tørre å angripe dem!

Kampen spilles i Aquarama kl. 18 onsdag 1. november.