Henriette: – Jeg gleder meg til å møte gamle lagvenninner! – Oppsal Håndball

Henriette: – Jeg gleder meg til å møte gamle lagvenninner!

Tirsdag møtes Oslo-lagene Aker og Oppsal til kamp om kvartfinaleplass i NM. Kantspiller Henriette Jarnang møter gamle lagvenninner når kampen kastes i gang i Ullern Flerbrukshall kl. 18:30.

Foto: Andreas K. Berge

Henriette har kommet godt i gang i ny klubb og beskriver sesongstarten som veldig bra:

– Jeg trives veldig godt med laget og trenerteamet. Det er en veldig god stemning og en god moral blant jentene, som jeg trives godt med.

– Sesongen så langt har vært veldig bra. Vi har tatt mange steg fra serieåpningen, og vi trener hardt inn mot hver kamp og kriger sammen. Selvom vi føler at vi kunne tatt flere poeng, synes jeg det vi har prestert så langt er veldig bra.

Foto: Andreas K. Berge

Henriette har spilt i Aker i to sesonger, før hun kom til Oppsal, og har blandede følelser rundt å møte sine gode venner i Aker:

– Det blir veldig rart å møte gamle lagvenninner i morgen. Jeg har spilt med de fleste jentene der en god stund, så det blir rart at vi skal stå på hver vår side av banen. Men jeg gleder meg veldig og når kampen blåses i gang er det kun fokus på arbeidsoppgaver!

Foto: Andreas K. Berge

Oppsal har vært gode i angrep hittil, men har hatt litt å gå på i forsvaret. Henriette har troen på at dette er nøkkel til avansement mot Final 8:

– Alt starter bakover i forsvar, så hvis vi setter et godt forsvar og er påskrudd i duellene, har vi all mulighet til å slå Aker. Et godt forsvar kan resultere i gode ankomster, så det tror jeg blir viktig i kampen. Vi har spilt bra så langt, så om vi kriger godt i morgen, har jeg virkelig trua!

– Aker har mange bra spillere som er klare for å gi oss en fight, så jeg forventer at det blir en hard og morsom kamp. Jeg gleder meg skikkelig!

Se åttedelsfinalen mellom Aker og Oppsal kl. 18:30 i Ullern Flerbrukshall, tirsdag 23. oktober.