Kamprapport: Oppsal – Larvik – Oppsal Håndball

Kamprapport: Oppsal – Larvik

Det ble en spennende kamp mot Larvik i Oppsal Arena onsdag kveld. Oppsaljentene førte kampen hele veien gjennom, med Larvik jagende bak – helt til de siste to minuttene. Da gikk bortelaget i ledelsen 32-33, en ettmålsledelse som holdt hele veien inn. Med en enestående Maja Furu Sæteren, tok bortelaget med seg begge poengene hjem.

Oppsal startet best og gikk raskt i ledelse 6-2 med raske scoringer fra Aune, Lund og Svendsberget. Larvik presses til en tidlig timeout og utligner til 11-11 etter 20 spilte minutter. Lagene følger hverandre tett til pause på stillingen 18-17. En fartsfylt omgang med mye mål for begge lag.

Etter hvilen fortsetter kampen som i 1. omgang. Larvik spiller smart i sitt angrepsspill med 7 mot 6, og klarer henge på Oppsal, som er i føringen. Med kun 4. minutter igjen på klokka står det likt mellom lagene på 32-32, før Larvik går opp i ledelse for første gang i kampen. Det ender med et surt tap for Oppsal, 33-34.

Bakspiller Maja Furu Sæteren spiller en forrykende kamp og ender med imponerende 16 scoringer. Karoline Lund blir hjemmelagets beste med 10 mål.

Trener Henrik Wilhelmsen oppsummerer kampen på følgende måte til TV2:

– Det er surt å tape en kamp hvor vi har alle muligheter. Vi spiller bra, men blir etterhvert for feige fremover med mye spill sideveis. Det blir mange enkle, tekniske feil fremfor gode avslutningsmuligheter. Larvik spiller smart med 7-6, også er det noen dommeravgjørelser som går i mot oss på slutten.

Henrik roser også Karoline Lund sin prestasjon og legger til at hun gjør en veldig god kamp.

I anledning Rosa Sløyfe-aksjonen ble det auksjonert bort fantastiske varer i pausen, og vi ønsker takke alle som var med å støtte denne viktige saken. Og ikke minst tusen takk til alle som var med å farge hallen blå og lage en super ramme rundt kampen.