Forhåndsomtale: Oppsal – Larvik – Oppsal Håndball

Forhåndsomtale: Oppsal – Larvik

Onsdag 18. oktober arrangerer vi Rosa Sløyfe-kamp i Oppsal Arena, når Oppsal møter Larvik med stjerner som Heidi Løke, Maja Furu Sæteren med flere. Jentene spiller i rosa drakter og i pausen blir det en spennende auksjon til inntekt for Rosa Sløyfe.

Oppsaljentene gleder seg til en ny kamp på hjemmebane etter en fin periode, med flere seiere. Mari Stensrud ser frem til en spennende kamp:

– Jeg gleder meg veldig til å møte Larvik på onsdag! Det kommer til å bli en hard og spennende kamp, hvor vi skal gi alt for å stå igjen med poengene til slutt. I tillegg er det Rosa Sløyfe-kamp, som vi ønsker å støtte ved å spille i rosa drakter. Det blir en fin ramme rundt kampen, hvor det blir gøy å spille mot Larvikjentene, og samtidig støtte en viktig sak.

Mari er fornøyd med Oppsals start på sesongen, men ser samtidig forbedringspotensiale i jevne kamper.

– Jeg synes vi har hatt en veldig fin start og det har blitt mange jevne kamper, hvor vi har klart å dra det i land. Samtidig har vi noen kamper hvor vi gjerne skulle tatt poeng, men har klart å rote det vekk. Men totalt sett er jeg veldig fornøyd med første del av sesongen og spesielt poengfangsten – så det er gøy å være Oppsalspiller for tiden!

Foto: Andreas K. Berge

Også trener Henrik Wilhelmsen er fornøyd med jobben som er lagt ned, og poengene det har resultert i.

– Vi har jobbet godt over tid, og har fått betalt i form av 3 strake seiere!

Nå venter en tøff utfordring mot medaljekandidat Larvik, og på benken på motsatt side blir det kamp mot en gammel Oppsaltrener i Arne Senstad.

– Vestfoldlaget har hatt en veldig fin start på sesongen med blant annet seier mot Sola. Vi går inn i kampen som en klar underdog, men vi har tro på at det mulig å by på motstand. Larvik har et lag med både mye rutine og bra kvalitet. Heidi Løke på linje og bakspiller Maja Furu Sæteren har vært to av de mest fremtredende spillerne.

Larvik har også flere tidligere Oppsaljenter på laget, så her er det mye å glede seg til!

Foto: John Vint

Oppsal og Larvik ligger jevnt på tabellen, og også Mari har troen på at Oppsal skal bite fra seg i onsdagens oppgjør:

– Larvik har vist høyt nivå nå i starten av sesongen, så for å ta poeng på onsdag er vi nødt til å stoppe de mest sentrale spillerne. Jeg tror også det blir viktig for oss å sette tempo i kampen, og få brukt den gode bredden i laget vårt.

– Vi har vunnet noen kamper nå, hvor vi ikke har hatt noe press på oss. Så vi går inn i kampen mot Larvik med samme innstilling, og ønsker å kjempe og gi alt for å ta poengene. Jeg tror også det blir viktig med masse støtte fra tribunen, og håper flest mulig kommer for å heie oss frem og støtte en god sak!

Henrik løfter også frem den magiske atmosfæren som har vært i Oppsal Arena på de siste hjemmekampene:

– Stemningen har vært helt fantastisk! Vi har virkelig følt på å spille på hjemmebane. Vårt publikum har absolutt spilt en stor rolle for at vi er ubesiret i Oppsal Arena denne sesongen. Vi ser frem til at det kommer mye mennesker i hallen på onsdag, og at dere fortsetter å vise det samme engasjementet på tribunen!

Foto: John Vint

Gjennom kampen vil det bli mulighet til å støtte Rosa Sløyfe-aksjonen. Alle er berørt av kreft på en eller annen måte og jentene ønsker å vise sin støtte ved å spille i rosa drakter. I pausen blir det auksjon med en rekke fantastiske ting som skal auksjoneres ut. Her er det bare å by og støtte en ekstremt viktig sak!

Kjøp billetter her