Månedens spiller – September 2023 – Oppsal Håndball

Månedens spiller – September 2023

Mille Tveit Porsmyr er blitt et velkjent navn i Oppsal, og det er ikke uten grunn. Mille er en spiller å regne med, en som alltid går i krigen og som bidrar både på og utenfor banen. Hun snitter på 4 mål i hver kamp, og gir deg en sterk bamseklem i forsvar. Derfor er det ikke overraskende at Mille blir månedens spiller for Oppsal i september!

I samarbeid med Fundament Gruppen AS kårer vi månedens spiller for september. Månedens spiller får 2000,- gitt av Fundament Gruppen, som vedkommende donerer til et valgfritt veldedig formål.

Foto: Andreas K. Berge

Hvordan har sesongstarten vært?
– Sesongstarten har vært veldig bra, med flere seiere – og flere skal det selvfølgelig bli! Det er deilig å vise at vi er godt i gang, og har satt et solid angrepsspill og scorer opp mot 30 mål i nesten hver kamp. Det er også deilig å kjenne på at vi har angrepsspillet inne! I forsvarsspillet har vi litt å gå på, men vi har også vist at vi har mye bra å komme med der, så det er vi godt fornøyd med så langt.

Etter en sesong i 1. div, hvordan er det å være tilbake i REMA 1000-ligaen?
– Det er veldig deilig å nå det målet vi har kjempet for! Gjennom hele fjoråret har vi virkelig fightet for det, og når det ble oppfylt, har vi benyttet oss godt av det positive bølgen. Og vi skal fortsatt å bruke den motivasjonen som ligger bak, til å utvikle oss og kjempe mot topp 4 – som er målet lengre frem i tid.

Foto: Andreas K. Berge

Hvordan er stemningen i gruppa etter sesongstarten?
– Stemningen er veldig bra – både på trening og i kamp, og utenfor banen. Vi stortrives på trening og har det veldig bra i laget. Jeg liker godt at vi er så mange spillere som kjemper for de samme målene, og jeg liker spillestilen og personlighetene som vi er sammen.

Hvordan føles det og hva tror du er grunnen?
– Selvfølgelig veldig gøy å bli stemt frem av publikum og de som ser på oss. Det betyr ekstra mye at de følger med. Jeg tror grunnen selvfølgelig er det håndballmessige, men også på grunn av innsats og bra engasjement både på banen og utenfor.

Foto: Andreas K. Berge

Hvem vil du donere pengene til?
– Jeg har lyst til å gi pengene til ungdomspsykiatrisk avdeling, for jeg vet hvor viktig det er at de har midler til å hjelpe ungdom og hvor viktig det er at man tar tak i sånt tidlig for å ha et best mulig utgangspunkt for å hjelpe disse menneskene videre.

Sammen med Mille, vil Oppsal takke Fundament Gruppen som sponsor av klubben og av månedens spiller. Tusen takk for at dere gir oss muligheten til å støtte veldedige formål!