Kamprapport: Storhamar – Oppsal – Oppsal Håndball

Kamprapport: Storhamar – Oppsal

Onsdag var det tid for sesongens første bortekamp i REMA 1000-ligaen, mot Storhamar som er spådd på pallen i årets sesong. Kampen startet mer spennende enn mange hadde spådd, og Oppsal hang godt med i 1. omgang.

Trener Henrik Wilhelmsen oppsummerer 1. omgang slik:
– Først og fremst tar vi med en del positivt fra 1. omgangen. Vi hadde før kampen stort fokus på å få satt forsvaret fra start med den rette energien! Og der fikk vi mange positive svar! Vi slipper inn 10 mål i etablert forsvar i 1.omgang mot et lag som holder CL-nivå. Det er noe vi virkelig kan ta med oss til kampene fremover. Det som skiller oss fra å lede til pause er for mange enkle feil angrepsmessig som blir straffet med kontringsmål i mot.

Etter hvilen sjokkstartet Storhamar omgangen og rykket i fra. Etter og ha ligget bak 17-14 til pause, får vi en katastrofal start på 2. omgang hvor vi taper 7-0 med mange enkle tekniske feil.

– Det er definitivt for dårlig og en periode vi må legge bak oss! Resten av kampen er jevn hvor vi taper 9-8. 2. omgangen angrepsmessig blir for hakkete, vi blir liggende for langt unna mål og klarer ikke å komme godt nok på hverandres satsninger. Vi er et lag med med mange nye spillere og har ikke hatt veldig mye tid sammen. Så vi skal bruke hver eneste økt fremover til å få det kollektive til å sitte mer og mer, forteller Henrik.

Kampen endte 34-23 til Storhamar, og Karoline Lund ble kåret til Oppsals beste spiller.

DEBUT I ELITESERIEN: Bettina Ranvik

Av enkeltspillere trekker han frem keeper Celine Amundsen sitt innhopp i 2. omgang.
– Celine kommer inn og gjør en veldig fin figur bakerst i siste omgang, det er veldig moro! Bettina Ranvik fikk sin velfortjente debut i Rema 1000 ligaen etter å ha jobbet hardt i hele oppkjøringen!

Nå venter en ukes trening før NM-kamp mot Haslum den 13. september i Nadderud Arena, før vi endelig er tilbake i Oppsal Arena 17. september mot Byåsen. Da skal hallen fylles, så bare å holde av datoen.