Forhåndsomtale: Storhamar – Oppsal – Oppsal Håndball

Forhåndsomtale: Storhamar – Oppsal

Onsdag møter vi Storhamar i sesongens 2. kamp i REMA 1000-ligaen. Henrik deler sine tanker om kampen og Storhamar som motstander.

– Vi reiser til Hamar på onsdag helt uten press! Storhamar har vært ordentlig solide i hele oppkjøringen, med seier i alle kampene og med minimum 10 måls margin i hver eneste kamp. Og det mot lag som Larvik, Molde og Sävehof. De resultatene taler for seg! Storhamar forsterket laget ordentlig før denne sesongen for å være rustet for Champions League. Dessverre fikk de ikke plass i den gjeveste ligaen i Europa etter en meget spesiell vurdering fra Det Europeiske Håndballforbundet. Dermed blir det enda mer fokus på REMA 1000-ligaen for Storhamar, og det kommer mange lag til å merke. På sitt beste så kan Storhamar skape trøbbel også for Vipers.

– For vår del så blir onsdagen en perfekt mulighet til å måle oss mot Champions League-nivået. Vi tar med oss mye positivt fra åpningskampen mot Molde. Samtidig så hadde vi mye å gå på i forsvarsarbeidet. Og det har vært mye av fokus på trening siden den kampen. Ellers vet vi at Storhamar er et vanvittig sterkt kontringslag. Så da gjelder det å komme til avslutninger i angrepsspillet for så å løpe hjem med maks hurtighet og moral hver eneste gang. Klarer vi å presse Storhamar til å stå etablert angrep mot oss mest mulig, så er det definitivt resepten for å få med oss et best mulig resultat hjem. Vi gleder oss til onsdag!