Forhåndsomtale: Oppsal – Molde – Oppsal Håndball

Forhåndsomtale: Oppsal – Molde

Endelig seriestart – og ikke minst; ENDELIG comeback i REMA 1000-ligaen. Onsdag 30. august er det klart for åpningskamp mot Molde Elite! Pga forsinkelser med gulvet i Oppsal Arena spilles kampen i Nadderud Arena. Vi håper mange Oppsalsupportere tar den korte turen til Bærum for å støtte våre damer i kampen om sesongens første poeng!

Her er hovedtrener Henrik Wilhelmsen sine tanker om sesongstarten:
– Endelig er dagen her som vi har jobbet for i snart i halvannet år. Oppsal er tilbake i REMA 1000-ligaen! Vi gleder oss virkelig til å møte de beste lagene i Norge gjennom denne sesongen, og allerede i den første kampen møter vi et av de beste. Molde har blitt nummer 4 i REMA 1000-ligaen de to siste sesongene, og har topp 4 som mål også denne sesongen. Molde er et lag som har vært gjennom noen endringer før denne sesongen. De har mistet bl.a. Thale Deila og Mona Obaidli til Danmark. Samtidig har de gjort 5 gode signeringer med bl.a. en tsjekkisk landslagsspiller på høyre bak. Samtidig tror jeg spillere som Christine Alver (mb) og Celina Vatne (vb) vil få en god sesong med mer spilletid enn i fjor. Det er 2 av spillerne som vi definitivt må stoppe for å ha mulighet til poeng.

– For vår del er dette et perfekt utgangspunkt i en åpningskamp. Vi har ikke noe press på oss. Det er ingen som forventer at vi skal ta med oss 2 poeng. Men samtidig har vi tro på at det er mulig å slå Molde hvis vi gjør en topp prestasjon! Vi har hatt en fin oppkjøring med et bra toppnivå i treningskampene hvor vi bl.a. har slått Aker og Follo. Samtidig har bunnivået vårt vært for lavt. Vi er veldig fornøyde med de nye spillerne vi har fått inn i laget og jeg føler vi har en fin og homogen gruppe om dagen! Samtidig så gleder vi oss veldig til å få flere av de sentrale spillerne fra forrige sesong tilbake etter skade. Så jeg er overbevist om at vi får se et Oppsallag som vil bli bedre og bedre utover i sesongen!

– Pga forsinkelser med legging av nytt gulv i Oppsal Arena, så blir åpningskampen spilt i Nadderud Arena. Selv om vi gjerne skulle spilt i vår egen hall, så er Nadderud en veldig fin arena med gode fasiliteter. Så vi håper veldig mange Oppsalsupportere tar den korte turen til Bærum og fargelegger tribunen blå!