Velkommen hjem, Eira! – Oppsal Håndball

Velkommen hjem, Eira!

Det er med stor glede vi kan ønske Eira Aune velkommen tilbake til Oppsal Håndball! Eira er en anvendelig bakspiller som har 4 sesonger bak seg i Oppsal, før hun dro til Danmark etter 2019/2020- sesongen. Den siste sesongen i Oppsal hadde hun 7,4 mål i snitt i Rema 1000 ligaen. De siste 3 sesongene har hun spilt for Silkeborg i dansk eliteserie. Der har hun hatt en veldig sentral rolle, og sist sesong scoret hun hele 159 mål og hadde 98 assist på 30 kamper. Nå gleder vi oss virkelig til å få Eira tilbake i blå drakt. Eira skal kombinere spill i Oppsal med politijobb i Oslo.

Hun har følgende kommentar til hvorfor hun nå har valgt å komme hjem til Oppsal:
– Jeg har valgt å takke ja til tilbudet fra Oppsal fordi plasseringen i Oslo passer bra til min nye jobb og fordi det er nær familie, venner og stedet jeg vokste opp på Romerike. Etter 3 fine sesonger i Danmark kjente jeg at det var på tide å komme hjem. Jeg spilte for Oppsal fram til sesongen 2019-20, så det vil nok være mange kjente fjes fra sist gang jeg var her. I tillegg er det et veldig spennende prosjekt på gang nå, med å få opp et Oslo-lag i toppen av norsk eliteserie igjen. Det har jeg stor tro tro på og gleder meg til å være en del av, sier Eira.

Henrik Wilhelmsen er også naturligvis veldig fornøyd med å få Eira Aune tilbake i Oppsal og har følgende kommentar til overgangen:
– Det er veldig gledelig for Oppsal som klubb å få en tidligere Oppsaljente og stor profil tilbake i norsk håndball. Eira var god sist hun var i Oppsal, og har tatt fine steg videre de siste sesongene i Silkeborg. Vi har hele tiden sagt at vi ønsker å være i posisjon til å hente hjem Oslojenter, og ikke minst tidligere Oppsaljenter når de skal hjem fra spill i utlandet. Da Eira signaliserte at hun ønsket seg hjem, var det veldig naturlig at Oppsal som klubb prøvde å få til en løsning. I tillegg til å få en god håndballspiller, så får vi også en fantastisk bra jente! Jeg er helt sikker på at Eira vil bidra sterkt både på og utenfor banen til at vi skal ha den positive utviklingen vi ønsker, avslutter Henrik.

Vi ønsker Eira Aune hjertelig velkommen tilbake til Oppsal Håndball!

For ytterligere kommentarer, ta kontakt med Henrik Wilhelmsen, hovedtrener: 91315628