4 poeng på 4 dager – Oppsal Håndball

4 poeng på 4 dager

På 4 dager har våre Oppsaljenter dratt inn 2 viktige seiere på bortebane mot Flint Tønsberg og Junkeren. Det har vært sterke prestasjoner mot tøff motstand og med det er Oppsal virkelig med i toppen av 1.divisjon!

Henrik Wilhelmsen oppsummerer poengfangsten den siste uken på følgende måte:
– Etter en svak prestasjon mot Fjellhammer for 3 uker siden, har hele gruppa jobbet virkelig godt sammen både på og utenfor banen frem mot søndagens kamp. Som gruppe lærer man mye av å få seg en på tryne, så lenge man kommer styrket ut av det! Det har vi definitivt gjort! De 4 poengene de siste dagene har kommet som en konsekvens av kollektivt gode prestasjoner!
– Kristin Loraas Eiriksson skadet seg mot Fjellhammer og er ute et par måneder. Hun har vært viktig for oss denne sesongen, men gledelig å se at vi har stor bredde og mange som står frem! Mot Flint så står Vilde Finneide en solid kamp og ble fortjent kåret til vår beste spiller. Mens backrekka med Mari Stensrud, Henriette Jack Larsen og Hanna Gåsvær, som alle holder junioralder, stod for 19 mål til sammen.

Foto: Andreas K. Berge

– I kveldens kamp ble Mille Porsmyr kåret til vår beste, med 7 spillemål og solid duellspill begge veier. Hanna Gåsvær ble toppscorer med 10 mål og har virkelig blitt varm i Oppsaltrøya den siste tiden! Nå skal vi krone uken med bortekamp mot Fyllingen i Bergen på lørdag. Med gode forberedelser skal vi være klare, men det blir helt sikkert en ny tøff kamp. Fyllingen har bl.a. tatt poeng fra Follo denne sesongen.
– Entusiasmen i gruppa er nå solid, og den skal vi jobbe hardt for å beholde fremover, avslutter Henrik.