En supporter i verdensklasse – Oppsal Håndball

En supporter i verdensklasse

Du har kanskje observert den 9 år gamle gutten som lager nok liv til å løfte hele taket i Oppsal Arena? Mathias er den supporteren som stiller opp på flest kamper, både på hjemme- og bortebane. I supporterklær og med sin faste tromme er han på plass hver gang Oppsal kjemper om poeng i toppen av 1. divisjon!

Foto: Andreas K. Berge

Mathias bidrar med liv og stemning, og får alltid med seg publikum. Enten Oppsal leder med mange mål, det er jevnt eller ligger under, trommer han i gang taktfaste rytmer og heiarop som om det skulle vært et helt trommekorps på tribunen – alle 60. minuttene gjennom.

Trener Henrik Wilhelmsen er glad for Mathias sitt viktige bidrag:
– Å ha ivrige supportere som støtter oss i kamp etter kamp er ekstremt viktig. Det er mange med hjerte for Oppsal som møter opp trofast, og det er vi utrolig takknemlig for. Men av de vi hører mest, og som er ekstremt trofast, er Mathias! Sammen med tromma, hører vi han i 60 minutter i hver kamp og akkurat det er viktigere enn mange tror. 

Foto: Andreas K. Berge

Tribunen er vår viktigste støttespiller i hallen og det er der vi får vår backing fra. Det er publikum og supportere som løfter oss frem, og Mathias har vært en viktig bidragsyter til mange av våre poeng som er vunnet denne sesongen.
– Selv på oppkjøringskampene i Danmark i august, var Mathias på plass! Det er imponerende og du skal vite at vi setter utrolig pris på den innsatsen du legger ned for å støtte oss, Mathias! Vi er utrolig takknemlige, avslutter Henrik.

Foto: Andreas K. Berge

Er du i hallen neste gang, håper vi du heier med på Mathias sine rop.

Spillerne hyller også Mathias sitt viktige bidrag. Kaptein Nora Løken er ikke i tvil om at heiingen er utslagsgivende for spillernes kamplyst og engasjement på både banen og benken.
– Han skaper en energi og stemning i hallen som gjør at det er skikkelig gøy å spille kamp. Det virker også som at resten av publikum henger seg med på heiaropene hans! Trommene fungerer like bra til å backe oss, som til å psyke ut motspillerne litt.

Tusen takk for støtten, Mathias – du er helt rå!