Spenningskamp for rekruttjentene – Oppsal Håndball

Spenningskamp for rekruttjentene

Foto: Odd Arne Hartvigsen

Lørdag var det duket for nok et oppgjør i 2. divisjon. Årets unge utgave av Oppsal sitt rekruttlag, har slitt innledningsvis i sesongen og for mange har det vært en tøff start. Flere på laget har spilt sine første seniorkamper, og flere har fått et større ansvar en tidligere. Gjennom de første fem kampene har det vært en bratt læringskurve, men en tydelig progresjon selv om poengene har uteblitt.

Foto: Odd Arne Hartvigsen

Lørdag var det Tromsø som tok turen til Oppsal Arena. Trener, Mats Haakenstad, oppsummerer kampen på følgende måte:
– Det var en kamp som startet ganske jevnt, men utover første omgangen fikk Tromsø bedre tak og vi fant ikke helt ut av linjespilleren og innspillene deres som gjorde at vi lå under med fem mål til pause.En god prat midtveis og litt justering gjorde at forspranget som Tromsø hadde bygget seg opp ble spist opp etter 10 minutter! Kampen vippet litt frem og tilbake igjen før vi klarte å bygge opp en tre måls ledelse. I slutten tok Tromsø merke på Hanna Gåsvær, som hittil hadde gjort en meget god kamp. Vi fikk spilt oss til sjanser for å avgjøre men klarte ikke å putte ballen i mål. Som gjorde at det var Tromsø som hadde ballen med 40 sekunder igjen. Godt forsvar gjorde at armen ble løftet og blåst på den femte pasningen. Tromsø endte med å skyte god tid etter at det ble blåst og det ble korrekt gitt rødt kort og straffe på stillingen 29-29, med 10 sekunder igjen. Hanna Gåsvær går frem og setter ballen kaldt i mål og ett-målsseieren ga en utrolig god følelse. Årets første to poenger var ett faktum og gir fortsatt signal om at flere spillere tar steg for steg. 

Foto: Odd Arne Hartvigsen

Hva skjer videre for den spennende rekruttgjengen?
– Nå kommer kampene og utfordringene på løpende bånd. 2.divisjonskampene kommer fremover på løpende bånd og allerede søndag 13.11. er det tid for ny hjemmekamp kl. 15:00 mot Rælingen. Helgen etter er det klart for borterunde i Lerøyserien, i ærverdige Bergslihallen (gamle hjemmebanen til Larvik). Og snart er det også klar for kvartfinale i NM20 mot en av favorittene, Tertnes. Denne er ikke satt helt enda, men vil også bli spilt i Oppsal Arena, så hjemmepublikumet har mye å glede seg til i tiden fremover. Vi jobber på og gleder oss til en intensiv høst!

Foto: Odd Arne Hartvigsen
Foto: Odd Arne Hartvigsen
Foto: Odd Arne Hartvigsen