Ny seier i 1. divisjon – Oppsal Håndball

Ny seier i 1. divisjon

Onsdag tok Oppsal turen til Drammenshallen for å møte Glassverket til 4. serierunde i 1. divisjon. Foran nesten 250 tilskuere kjempet bortelaget seg til nye 2 poeng og er med det fortsatt ubeseiret i ligaen.

Glassverket startet kampen best, men fra stillingen 1-2 var det Oppsal som førte med blant annet Kristin Loraas Eiriksson, som stod for hele 5 mål i første omgang. Inn mot pause dro Oppsal litt i fra og leder 11-17 etter 30. spilte minutter.

2. omgang startet bra, før det kom en lang periode med måltørke, hvor Glassverket jobbet seg opp til 20-22. Oppsaljentene tok grep om kampen siste 15 min og gikk seirende ut av Drammenshallen, 24-28.

Mille Porsmyr gjør en super jobb og skaper mange brudd bakover, i tillegg til 6 spillermål fremover og blir fortjent kåret til banens beste i dag.

Trener, Henrik Wilhelmsen, har følgende å si om kampen i dag:
– Det var en utrolig viktig seier for oss, og 2 deilige poeng! Glassverket kan skape trøbbel for alle lagene i divisjonen, spesielt på hjemmebane. Vi er veldig fornøyde med deler av kampen, men bunnivået vårt er for svakt. Vi kommer veldig godt i gang angrepsmessig, men bruker litt tid på å få satt forsvaret. Når vi får satt det de siste 15 minuttene av omgangen, går vi til pause med en god ledelse.

Hva skjer etter pausen?
– Vi føler at vi går litt i forsvarsposisjon i 2. omgang, og skal forsvare ledelsen fremfor å fortsette å angripe. Da får vi ikke satt det tempoet i ankomsten vi viste fra start, og vi blir for flate i forsvarsspillet. Uansett så vinner vi 24-28 på en vanskelig bortebane, og vi er fortsatt ubeseiret etter 4 kamper.

Hva blir hovedfokus i ukene fremover?
– Nøkkelen fremover blir å være ordentlig tilstede og skjerpet på hver eneste trening og kamp! Alle kampene er like viktige, og vi skal forberede oss godt inn mot hver eneste kamp. Vi ser at resultatene at mange lag kan ta poeng fra hverandre, så vi har overhodet ikke råd til å slippe oss ned!

Neste kamp spilles mot Junkeren i Oppsal Arena, onsdag 12. oktober kl. 17. Bodølaget har fått en god start på sesongen med to fine seiere, så vi må definitivt jobbe godt inn mot den kampen. Vi håper mange av dere planlegger onsdagen godt, og blir å se i hallen for å støtte oss videre i 1. divisjon. Det betyr ekstremt mye!