Tabelltopp og klar seier mot Storhamar – Oppsal Håndball

Tabelltopp og klar seier mot Storhamar

En kamp hvor det kladdet litt i starten, men våre jenter hadde etterhvert full kontroll mot Storhamars rekrutter i gårsdagens 1. divisjonskamp i Oppsal Arena. Med det er Oppsal det eneste laget som ikke har avgitt poeng i 1. divisjon, og topper tabellen alene etter 3 serierunder!

Foto: Andreas K. Berge

Vi har tatt en prat med Henrik Wilhelmsen for å høre hans tanker etter seieren.

Hvordan vil du oppsummere kampen?
– Det var en kamp alle forventet at vi skulle vinne, og det gir alltid en spesiell inngang, men noe vi skal takle! Det blir en tålmodighetsprøve hvor vi fort står 75 % av kampen i forsvar. Og når vi først vinner ballen, så har vi for dårlig uttelling på mulighetene. Vi brenner 28 gode sjanser, og det er rett og slett for mye. Det positive er uansett at vi spiller oss til langt over 50 gode sjanser, og vinner til slutt klart!

Foto: Andreas K. Berge

Mari Stensrud ble kåret til banens beste med 10 scoringer. Hvordan vil du beskrive hennes prestasjon?
– Mari har hatt en fantastisk utvikling siden vi startet opp i mai. Hun har jobbet steinhardt på hver eneste økt, og det gir resultater! Sjelden jeg har vært borti spillere som har hatt den utviklingen på så kort tid! Det hun presterer i kampen er rett og slett imponerende, og soleklart banens beste!

Nå er det 10 dager til neste kamp hvor dere møter Glassverket på bortebane. Hva er planene frem til den kampen?
– Mia og Emma skal på juniorlandslagssamling denne uken. Vi andre skal trene godt mandag til torsdag felles, også får jentene en velfortjent langhelg med egentrening. Før vi spisser forberedelsene inn mot Glassverket-kampen mandag og tirsdag neste uke, avslutter Henrik.

Foto: Andreas K. Berge

Da håper vi mange av dere holder av 5. oktober kl. 18:00 i Drammenshallen i kalenderen. Da skal Oppsaljentene gjøre alt de kan for å forsvare tabelltoppen, men trenger hjelp av dere!