Seier mot Larvik – Oppsal Håndball

Seier mot Larvik

Lørdag ettermiddag tok Oppsaljentene turen til Jotron Arena i Larvik. På motsatt bane ventet Larvik Turn. Laget rykket overraskende opp til 1. divisjon i fjor, men de færreste av de unge spillerne har erfaring fra de to øverste divisjonene.

Det ble en kamp som svingte veldig. Oppsal gikk raskt opp i tidlig ledelse 1-7 etter 7 minutter, men dette ble en liten hvilepute, og vi falt ned i intensitet og konsentrasjon resten av omgangen. Til pause viser tavlen 12-16. Etter en liten peptalk i garderoben i pausen, får Oppsal ny tenning og drar i fra i 2. omgang. Da var aggressiviteten og klokskapen i forsvarsspillet tilbake, og vi får løpt ordentlig på dem! Vi vinner første 15 min av 2. omgang 5-14!

Trener Henrik Wilhelmsen oppsummerer kampen:
– Totalt sett er vi fornøyd med 40 av 60 minutter, også får vi lære av siste del av 1. omgangen. Uansett vinner vi 21-37 og alle jentene får bidratt. Av enkeltspillere fortjener Kristin Loraas Eiriksson ekstra ros og blir fortjent kåret til banens beste med 8 spillermål!

Nå gleder vi oss til en ny og spennende uke med to kamper. Allerede på onsdag møter vi Champions League-laget Storhamar i NM. Da får vi virkelig målt oss mot toppnivået i Norge, og kan slippe ned skuldrene!

Vi håper mange av dere som støttet oss i publikumsfesten mot Nordstrand kommer tilbake til Oppsal Arena! Det betyr mye for oss, og den stemningen dere skapte har satt positive spor i hele troppen!