Fantastisk kveld i Oppsal Arena – Oppsal Håndball

Fantastisk kveld i Oppsal Arena

Etter mange måneder uten seriekamper var det i kveld endelig tid for avkast i 1. divisjon. Hallen var rigget til en skikkelig festaften og hvilken seriestart det skulle vise seg å bli!

Seiersbilde sammen med spillere fra håndballskolen

Oppsal Skoles Musikkorps startet festaftenen med marsjering fra Oppsal Senter og frem til hallen. Veldig hyggelig at flere tilskuere og spillere ble med på turen! En eksklusiv minikonsert ble spilt utenfor Oppsal Arena i nydelig solskinn. Tilskuere fra både Oppsal og Nordstrand var med på å farge hallen blå, og lagde virkelig en fin ramme rundt kampen. Det var faktisk så mange som ville se kamp, at vi ikke kunne fylle hallen fort nok og kampstart måtte utsettes noen minutter. 1350 tilskuere fikk valuta for pengene og fikk se to Oslo-lag som virkelig ville kjempe for poengene!

J2010 er klare for marsjering med korpset

Bortelaget fikk første scoring i det som ble en tempofylt start på kampen. Lagene fulgte hverandre tett og byttet på ledelsen gjennom hele starten av første omgang. Deretter kom Nordstrand et mål foran, og Oppsal måtte jage utligning. Nordstrand holder Oppsal unna til pause og leder 15-17 etter 30 spilte minutter.

Fullsatt Oppsal Arena

Også etter hvilen er det Nordstrand som scorer først og lagene fortsetter å følge hverandre. Spenningen fortsetter og publikum heier høylytt på hvert sitt lag. Etter halvspilt omgang står det 24-24. Oppsal får noen raske scoringer ved Nora Løken og Mari Stensrud, og går opp i ledelse 26-24. Denne to-måls ledelsen holdes til det gjenstår 5 minutter av kampen, før Tuva Muffetangen setter Oppsals 29. mål og fester et grep om seieren. Hjemmelaget vinner den spennende kampen 33-27!

Johanna Fossum har flere fine redninger og blir kåret til hjemmelagets beste spiller. For gjestene er det Hanne Byklum som får BB.

Vi hyller Oppsals rekrutt- og juniorjenter som har kvalifisert seg til Lerøy og Bring denne sesongen!

Trener Henrik Wilhelmsen har følgende å si om serieåpningen:
– Det var tydelig at vi var litt preget av stundens alvor i starten. Veldig få av våre unge jenter er vant med å spille for fantastiske 1350 tilskuere – ikke unaturlig med litt høye skuldre da.

Fantastisk heiagjeng på tribunen i kveldens kamp

– Etter en fin pauseprat gjør vi en god 2. omgang, og da er vi klart best og kontrollerer inn en deilig seier i åpningskampen! Å spille foran en fullsatt Oppsal Arena med et veldig entusiastisk hjemmepublikum, var en stor opplevelse for oss alle. Dere skal ha en stor tatt for å bidra til en ramme som det er mange år siden vi har opplevd i en håndballkamp på Østlandet. Det viser at vi er i ferd med å skape en håndballinteresse i Oppsal-området, som vi bare skal styrke videre!

– Dagens kamp er den best besøkte kampen på damesiden i norsk håndball så langt denne sesongen. Det er intet mindre enn imponerende, og noe vi alle kan være skikkelig stolte av! Også håper vi å se dere tilbake ved neste anledning, avslutter Henrik.