Storseier i siste treningskamp – Oppsal Håndball

Storseier i siste treningskamp

Fredag kveld ble Storhamar sitt 1. divisjonslag slått hele 42-27 i siste treningskamp, før alvoret starter 11. september! Med det har Oppsaljentene gjennomført en meget god oppkjøring og virker i rute før seriestarten neste søndag.

Fredagens kamp var preget av høyt tempo, og bortelaget hang med til 5-5 før Oppsaljentene sa takk for følget. Ved pause ledet Oppsal 19-12. Etter hvilen skrudde Oppsal opp kvaliteten i forsvarsspillet, som gav mulighet for mye kontringsspill. Ledelsen økte til 30-15 etter 10 min spill ut i 2. omgang. Derfra og ut bar kampen preg av litt ulike oppstillinger fra begge lag. Oppsal vinner til slutt 42-27.

Trener, Henrik Wilhelmsen, oppsummerer kampen og planene frem til seriestart på følgende måte:
– Jeg synes vi gjennomfører en helt grei kamp. Vi vinner med 15 mål og føler at vi har mer å gå på. Det må vi ta som et meget godt tegn! I perioder er det meget solid. Nøkkelen i både denne kampen og i seriespillet fremover er jeg sikker på blir forsvarsspillet. Det gjelder å få opp intensiteten og aggressiviteten i denne fasen!

– Vi har jevnt over scoret nok mål, og 42 mål i går er også meget godkjent! Nå venter en rolig periode hvor vi skal samle overskudd til serieåpningen neste søndag. Vi håper alt som kan krype og gå av Oppsalsupportere har satt av 11. september, og tar med seg 2 venner hver på kamp, avslutter Henrik.

Et lite skår i gleden var en liten smell i kneet for Henriette Jack Larsen. Vi krysser fingrene for at går så bra som mulig, og ønsker Henriette masse god bedring!