Videre i NM – Oppsal Håndball

Videre i NM

Onsdag kveld var duket for første offisielle kamp for denne sesongen. Oppsal møtte Linje 5 på bortebane i Linderudhallen til 2. runde i NM.

Oppsal startet kampen med et par uheldige tramp, før noen raske kontringer fra Nora Løken tok oss til ledelse 0-2. Ingrid Vehusheia var ikke noe dårligere på sin kant, og kompletterte kontringsshowet i 1. omgang. Oppsal dro raskt i fra og gikk til pause med ledelse 9-27.

Etter hvilen er det hjemmelaget som kommer best i gang og får et par raske scoringer. Det grønne kortet legges tidlig fra trener Wilhelmsen, og noen justeringer må til for Oppsal. Derfra og ut fortsetter lagene som i første halvdel av kampen.

Oppsal fikk rulert fint på hele laget og det var gøy å se våre nye spillere i aksjon. Våre Oppsaldamer vinner tilslutt kampen 17-48.

Nora Løken blir toppscorer med sine 11 mål!

Neste motstander i NM er Storhamar. Kampdato er ikke satt, men kampen skal spilles innen 21. september.