Nå starter alvoret – Oppsal Håndball

Nå starter alvoret

I dag spiller Oppsaldamene første kamp i NM. Motstander er Linje 5 og kampen spilles i Linderudhallen kl. 19:30.

Linje 5 er en overbygningsklubb med flere av breddeklubbene i Groruddalen. De spiller til daglig i 3. divisjon og kveldens kamp er historisk! Dette blir det første møte mellom Linje 5 og Oppsal gjennom tidene. Linje 5 har i likhet med Oppsal gjort det bra i oppkjøringen og det er garantert et heltent hjemmelag våre jenter møter i kveld.

Laget trenes forøvrig av NRK sin håndballkommentator, Patrick Sten Rowlands. Så kan det bli en spennende trenerduell i kveld? Vi har bedt Henrik Wilhelmsen dele sine tanker om kveldens kamp:

– Det blir fremfor alt veldig gøy å spille sesongens første offisielle kamp! Nå er alvoret i gang etter mange måneder med solid trening og oppkjøring inn mot sesongen. Det blir også debuten i Oppsaldrakten for mange av jentene. Så det er en tropp som gleder seg ordentlig til kamp!

Blir det en jevn kamp?
– Vi tar Linje 5 på det største alvor! Det har skjedd større undere i håndballen enn at et 1. divisjonslag har røket mot en lag fra 3. divisjon. Men gjør vi en god kamp, så skal det holde til avansement. Vårt hovedfokus i dag blir å få gode svar i vårt eget spill. Vi har jobbet mye med samhandlingen og aggressiviteten i vårt forsvarsspill. Så vi håper virkelig på god respons i den fasen av spillet. Det vil forhåpentligvis resultere i mange kontringsmuligheter fremover.

– Til slutt håper mange Oppsalsupportere tar den korte veien til Linderudhallen. Den støtten betyr mye for oss, avslutter Henrik.