Tap med et redusert Oppsal – Oppsal Håndball

Tap med et redusert Oppsal

Oppkjøringen inn mot sesongen fortsetter. Torsdag var duket for ny kamp mot Fredrikstad for våre jenter, kun 4 dager etter finalen i Preseason Challenge i Marikollhallen.

På grunn av sykdom og noen skader var det et ganske redusert Oppsallag som manglet seks spillere, hvor vi håper at hvertfall fem av disse vil rekke en serieåpning. Kristin Halvorsen, Mille Porsmyr og Mari Stensrud var alle veldig sentrale sist helg, men måtte stå over torsdagens kamp. Dette sørget for verdifull spillerfaring for flere av ungjentene mot et godt REMA 1000-ligalag!

Emma Egge Edner fikk vist frem sitt gode skudd og noterte seg for tre scoringer. Både Vilde Finneide og Johanna Fossum stod hver sin omgang med gode prestasjoner. Kristin Loraas Eiriksson gjorde også en god kamp og ble Oppsals toppscorer med 7 mål.

Fredrikstad vant kampen 35-25, uten at det var det viktigste i går. Nå venter en velfortjent frihelg på jentene før en ny treningsuke venter.

Vi oppfordrer alle til å møte opp i Oppsal Arena søndag 11. september. Da kommer Nordstrand på besøk til sesongens første kamp. Det blir et skikkelig lokaloppgjør, og vi håper alle i byen kjenner sin besøkelsestid i hallen denne helgen. Vi går for publikumsrekord i serieåpningen! Ta med venner, naboer, kollegaer og bekjente for å fylle hallen sammen med oss!