En strålende uke i Danmark – Oppsal Håndball

En strålende uke i Danmark

Treningssamlingen i Danmark har kommet til veis ende med et meget godt utbytte. For vårt elitelag ble det en uke fylt med halløkter med kollektivt fokus, fysiske økter og tre treningskamper mot god motstand.

Trener Henrik Wilhelmsen oppsummerer uken på følgende måte:

– Vi må si oss utrolig fornøyde med denne uken på alle måter! Vi har fortsatt å ta steg videre i spillet vårt, og fått flere gode svar. Samtidig har vi naturligvis fortsatt endel å jobbe med frem mot seriestart om 5 uker. Sosialt sett har denne uken vært enormt viktig, og vi kommer hjem som en mye mer sammensveiset gjeng.

– Med mange nye spillere og et nytt trenerteam, så har det vært viktig å bli bedre kjent utenfor banen også. I tillegg har det vært hyggelig å reise på tur med både et rekruttlag og jenter 16/17 fra Oppsal. Å skape et tettere bånd på tvers av de eldste lagene gir oss en stor styrke som klubb. Jeg er helt sikker på at flere av ungjentene har fått en sterke drøm i løpet av uken om å en gang spille på A-laget til Oppsal, avslutter Henrik.

De yngste jentene er også fornøyde med en innholdsrik uke i på Generation Handball. Det har vært mye fartsfylt og morsom håndball, som har blitt spilt av våre lag gjennom uken. Fokus har vært på læring og utvikling.

Uken ble avsluttet med en sosial samling for alle de reisende Oppsal-lagene, hvor konkurranseinstinktet hos noen ble veldig synlig. Jentene ble delt inn i lag på 4-5 personer på tvers av alderstrinn. På programmet stod quiz, Kims leks, eggkasting og spising av godterisnører for å nevne noe. Konkurransen ble avsluttet med Tortilla-challenge a la Henrik, hvor de yngre fikk denge løs på de eldre og omvendt. Der ble det til tider skikkelig hett i duellene.

Siste kvelden ble avsluttet med mye latter og glede, der flere ble bedre kjent med hverandre.

Vi ønsker å rette en stor takk til våre spillere og ledere som gjorde dette til en skikkelig fin uke!

Jenter 16/17