Gullhelg for Oppsaljentene – Oppsal Håndball

Gullhelg for Oppsaljentene

Oppsals jenter 2006 startet sommeren på best mulig vis: med å vinne Bergen Cup Elite!

Cupen startet med innledende kamper torsdag i en pulje med både kjente og ukjente lag. Her møtte vi god motstand og kom på 2. plass i vår pulje, like bak et sterkt lag fra Sola.

Semifinalen ble spilt lørdag ettermiddag mot våre gode venner i Haslum J2006. Det ble en thriller av en semifinale der vi slutt trakk det lengste strået etter sudden.

All Start Team – Bergen Cup Elite
Maja og Oda
Foto: Oppsal J2006

Senere på kvelden ble det arrangert en stor bankett for alle lagene og her ble det også kåret All Star Team. Vår målvakt, Maja, og bakspiller, Oda, ble tatt ut – noe vi er utrolig stolte av!

Søndag stod finalen for tur og på forhånd var det ventet en jevn kamp. På motsatt banehalvdel ventet et sterkt Sola-lag, som slo oss med 2 mål i innledende runde. Første omgang spilte vi veldig godt og ledet 12-9 til pause. I andre omgang ble det til tider alt for spennende, men med en heroisk innsats klarte vi å ta med pokalen og gullet hjem til Oppsal! Kampen endte 19-18.

Vi vil takke alle de fantastiske foreldrene og supporterne våres som har tatt veien til Bergen for å heie på oss. Det er alltid liv og røre på tribunen med dere!

Jenter 2006
Foto: Oppsal J2006

Har du lyst til å spille håndball sammen med oss? Vi har plass til noen fler på laget. Ta kontakt her eller kom innom oss på trening for å bli kjent med laget og trenerteamet. Velkommen!

FØLG OPPSAL JENTER 2006 PÅ INSTAGRAM