Imponerende seier mot Fredrikstad – Oppsal Håndball

Imponerende seier mot Fredrikstad

Tirsdag kveld spilte Oppsal sin siste treningskamp på denne siden av sommeren. Motstander var Fredrikstad, som spiller i Rema 1000-ligaen, og som kom fra to klare seiere fra forrige ukes treningskamper mot Aker og Follo. Det var på forhånd ventet en tøff kamp for det unge og ny-sammensatte Oppsaltroppen, da Fredrikstad stilte med alle sentrale spillere fra forrige sesong.

Sofie Løwe
Foto: Andreas K. Berge

Oppsal startet kampen best og ledet 3-0 før Fredrikstad fikk ballen i mål. Et hjemmelag uten respekt og med stor løpsvilje, styrte tempoet i første halvdel av kampen og ledet imponerende 18-11 til pause. Vilde Finneide stod en solid omgang og viste at hun er ordentlig på vei tilbake etter korsbåndsskaden, som holdt henne ute hele forrige sesong.

Nora Løken
Foto: Andreas K. Berge

Fredrikstad startet 2. omgangen best og kom tidlig opp på 4 mål bak, med stillingen 19-15. Avstanden mellom lagene var stort sett på 3-4 mål gjennom hele omgangen, selvom Fredrikstad nærmet seg litt på slutten. Bortelaget reduserte i siste sekund, men Oppsal kunne fornøyd konstatere en imponerende 32-31 seier, mot et Fredrikstad-lag som ganske sikkert vil være på sluttspillplass i Rema 1000-ligaen.

Kristin Halvorsen
Foto: Andreas K. Berge

Kristin Halvorsen gjør sin beste kamp på lang tid og noterte seg for 9 scoringer, og ble Oppsals toppscorer. Hovedtrener Henrik Wilhelmsen er godt fornøyd med Kristins fremgang:

Kristin Halvorsen har jobbet hardt de siste månedene, og er en helt ny spiller nå. Det gir resultater på banen med 9 scoringer, og det blir viktig for oss at eldste dame på laget (kun 25 år) går foran!

Henrik Wilhelmsen
Tuva Muffetangen
Foto: Andreas K. Berge

Henrik roser lagets innsats på banen, og synes det er spesielt gøy at flere av de nye kommer mer og mer inn i spillet, og bidrar godt:

Både Tuva Muffetangen og Sofie Løve gjør en fin kamp i går! Ellers var Henriette Jack Larsen tilbake i kamp etter en skade i foten, og gjør en god figur. Mille Porsmyr fortsetter å utvikle seg og ser meget bra ut! Totalt sette er det masse å glede seg over.

Henrik Wilhelmsen
Vilde Finneide
Foto: Andreas K. Berge

Det var også meget gledelig at nærmere 200 tilskuere hadde funnet veien til Oppsal Arena for å se en treningskamp på en varm junikveld. Det vitner om stor interesse rundt det nye Oppsal-laget og alt det spennende som skjer i og rundt klubben!

I slutten av uken venter en velfortjent ferie med egentrening for jentene, før oppkjøringen starter opp igjen i slutten av juli.

Linn Jørum Sulland
Foto: Andreas K. Berge

Les også om kampen på Sportskollektivet.no