Emma Egge Edner tilbake til Oppsal – Oppsal Håndball

Emma Egge Edner tilbake til Oppsal

Det er med stor glede vi kan presentere at etter en sesong i Aker er stortalentet Emma Egge Edner tilbake i Oppsal.

Det har vært et sterkt ønske for Oppsal som klubb å få tilbake jenter som har vært i klubben tidligere. Derfor er det nok et viktig signal for klubbens satsing at en meget spennende spiller velger å komme tilbake til Oppsal. 

Emma er født i 2004, og har mange samlinger med LK04 landslaget. Hun er en venstrehendt høyreback (1.81 høy) som har et solid skudd, og har nå signert en 2 års kontrakt med Oppsal og vil trene fast med A-stallen. 

Emma selv har følgende kommentar til hvorfor hun har ønsket å gå til Oppsal:

«Jeg valgte å komme tilbake til Oppsal fordi jeg synes satsingen virker veldig spennende. I tillegg har de et bra trenerteam og jeg har stor tro på at dette er en arena som vil gi meg god utvikling. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og bli kjent med jentene»

Henrik Wilhelmsen er også naturligvis veldig fornøyd med signeringen, og har følgende kommentar:

«Vi er meget fornøyde med at Emma har valgt å komme tilbake til Oppsal! Hun er en utrolig spennende høyreback som vi har stor tro på! Hun er en dedikert og veldig seriøs jente som virkelig har lyst til å bli god. 

Ved å trene fast med A-laget og tett oppfølging både individuelt og kollektivt har vi stor tro på at Oppsal vil få mye glede av Emma i årene som kommer «, avslutter Henrik.