Kent er med videre som målvaktstrener – Oppsal Håndball

Kent er med videre som målvaktstrener

Det er med stor glede vi kan informere at Kent-Inge Bronkebakken er med videre som målvaktstrener i Oppsal! 

Kent har gjort en strålende jobb med målvaktene på A-laget til Oppsal over flere år, og vi er utrolig glade for at målvaktene fortsatt skal få en solid oppfølging av Kent. Nå skal han også bidra med målvaktene på rekrutt i tillegg til 1.divisjon. 

Kent har denne kommentaren til at han vil fortsette å være med i Oppsal:

«Etter første møte med Henrik, med gjennomgang og presentasjon av opplegget, som nå skal gjennomføres, var det ikke mulig å takke nei til tilbudet om å «bli med på laget». Tross nedrykk er jeg fast bestemt på å bidra med mitt, for å reise kjerringa, med opprykk som mål. Mitt hovedfokuset er på målvaktsteamet, som fortsatt er ungt og lovende, både i 1. div og rekrutt/junior. Det blir spennende å være med på satsningen og jobbe sammen med Henrik, Vigdis, Linn og resten av Oppsal Håndball. Jeg gleder meg!»

Henrik Wilhelmsen er også veldig fornøyd med at Kent er med videre, og har dette å si om signeringen:

«Med mange nye trenere inn, så er det strålende å ha med Kent videre som kjenner klubben og mange av jentene godt!

Han får ekstremt mye skryt av målvaktene som har hatt han de siste årene som målvaktstrener!

Han er både faglig sterk, og bidrar med å skape positiv energi inn i gruppa med sitt ekstreme engasjement!

Jeg har pratet mye med Kent de siste 2 månedene og vi har fått en veldig god relasjon!

Nå ser jeg frem til å få jobbe tett med Kent på gulvet, og bidra til at vi blir et strålende trenerteam som skal gjøre alt for at Oppsal får til noe ordentlig spennende på banen i tiden fremover, avslutter Henrik.