Martine Mork til Oppsal – Oppsal Håndball

Martine Mork til Oppsal

Det er med stor glede vi kan ønske Martine Mork hjertelig velkommen til Oppsal håndball.

Martine er bakspiller, født i 2003 og kommer fra Aker. Martine har vært en dominerende spiller på aldersbestemte lag opp gjennom, og har denne sesongen hatt en sentral rolle på Aker sitt jenter 20 lag som er i NM finalen og Lerøylaget som er klart for sluttspill. Dessverre pådro Martine seg nylig en korsbåndskade, så det blir en opptreningsperiode i tiden fremover. 

Martine selv har følgende kommentar til hvorfor hun valgte å gå til Oppsal:

«Jeg valgte oppsal fordi jeg syntes den store satsningen virket ekstremt spennende. De har et godt trener team som jeg har erfaring med gjennom Wang og Aker. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med klubben og ikke minst jentene! Dette tror jeg er et riktig valg for min utvikling og gleder meg til alt som kommer»

Henrik Wilhelmsen har følgende kommentar ang overgangen til Martine:

«Jeg har kjent Martine i 8 år, og har klokkertro på at vi får en spiller som har en veldig spennende håndballfremtid foran seg! Hun er en utrolig klok spiller med meget god spilleforståelse. I tillegg er hun anvendelig og kan bekle flere posisjoner både forsvarsmessig og angrepsmessig.

Også har Martine fantastiske holdninger til det å være en toppidrettsutøver! Hun legger ned alt som skal til for å utvikle seg som håndballspiller hver eneste dag. Dessverre pådro hun seg nylig en skade, men jeg er sikker på at Martine kommer styrket ut av den opptreningsperioden som venter, avslutter Henrik. «

Vi ønsker Martine hjertelig velkommen til Oppsal!