Oppsaljenta Emilie Gresmo er med videre – Oppsal Håndball

Oppsaljenta Emilie Gresmo er med videre

Det er med stor glede vi kan informere at Emilie Gresmo også spiller i Oppsaldrakten kommende sesong

Emilie spilte i Oppsal frem til hun før forrige sesong meldte overgang til Aker. Da Oppsal trengte en venstrekant underveis i denne sesongen, ble hun hentet tilbake til moderklubben.Nå er det klart at Emilie Gresmo også blir med videre i det spennende prosjektet vi er i gang med.

Emilie selv har dette å si om kontrakten som er underskrevet:

» Jeg er veldig takknemlig for at jeg får sjansen til å bli med videre i Oppsal, og det er veldig deilig å være tilbake i barndomsklubben. Jeg er motivert for å utvikle meg videre som håndballspiller, og gleder meg til å spille for å nå de målene og ambisjonene vi vil oppnå.»

Henrik Wilhelmsen har dette å si om signeringen med Emilie Gresmo:

«Emilie Gresmo er en venstrekant som vi absolutt har tro på! Hun har et potensiale som vi sammen skal jobbe hardt for å få maks ut. At hun er en ekte Oppsaljente er også et viktig signal for oss som klubb. Jeg gleder meg til å følge utviklingen til Emilie i tiden som kommer, avslutter Henrik. «