Emily Andersen tilbake til Oppsal – Oppsal Håndball

Emily Andersen tilbake til Oppsal

Det er med stor glede vi kan informere om at Emily Andersen er tilbake i Oppsaldrakt. 

Emily er Oppsaljente, men har vært en sesong i Aker. Hun er bakspiller født i 2004, og spilte bl.a sist sommer junior-EM med flagget på brystet.  For Oppsal som klubb så er det viktig å utvikle flest mulig lokale jenter opp mot A-laget. Derfor er vi veldig fornøyde med at Emily er tilbake i klubben hun hører hjemme i.

Emily selv har følgende kommentar til hvorfor hun er tilbake i Oppsal:

«Jeg velger Oppsal fordi de har et spennende opplegg som jeg har stor tro på. Klubben har et godt trenerteam som legger til rette for at jeg kan utvikle meg videre som håndballspiller og jeg gleder meg veldig til å få bli en del av oppsaljentene.»

Henrik Wilhelmsen har dette å si om at Emily er tilbake i Oppsal. 

«Vi er naturligvis veldig fornøyde med å få Emily tilbake til Oppsal. Hun er en spiller vi har stor tro på, og som helt sikkert har gode forutsetninger for å utvikle seg de nærmeste årene. I tillegg er hun utrolig dedikert og virkelig har lyst til å ta steg, og bli god. Det er holdninger vi ønsker i Oppsal, avslutter Henrik».

Velkommen tilbake Emily!