Tuva Muffetangen klar for Oppsal – Oppsal Håndball
Tuva Muffetangen. Foto: Svein André Svendsen

Tuva Muffetangen klar for Oppsal

Det er med stor glede vi kan presentere Tuva Muffetangen som ny Oppsalspiller de neste 2 årene.

Tuva er 20 år og kommer fra Larvik hvor hun har spilt i Rema 1000 ligaen de siste 2 sesongene. Tuva er en meget gjennombruddsterk bakspiller med et godt skudd fra bakken. Hun har gjennom sesongen fått en stadig mer sentral rolle i Larvik, og vi er utrolig fornøyde med at hun neste sesong bytter ut den hvite med den blå drakten. 

Til dere som kjenner igjen etternavnet Muffetangen, så er Tuva datter av den gamle landslagsstjernen Simen Muffetangen (106 landskamper) som ble toppscorer i eliteserien i 1989, 1992 og 1993. Så det er hvertfall ikke noe feil med genene til Tuva.

Tuva selv har følgende kommentarer til hvorfor hun valgte Oppsal.

Tuva Muffetangen. Foto: Svein André Svendsen

«Jeg valgte Oppsal fordi jeg syns prosjektet virker veldig spennende. Har troa på at dette er en arena som kan gi meg meget god utvikling. Gleder meg til å bli bedre kjent med alle i og rundt klubben».

Henrik Wilhelmsen har følgende å si om signeringen til Tuva:

«Vi er meget fornøyde med signeringen av Tuva! Det er en spiller som jeg synes har hatt fin utvikling i Larvik, og jeg har stor tro på hun vil bli en viktig bidragsyter i Oppsaldrakten i tiden fremover. I tillegg får vi inn en meget seriøs jente som er villig til å legge ned en solid jobb for å utvikle seg i årene som kommer, avslutter Henrik.»  

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Oppsal Tuva!