Vilde Tornes Finneide er med videre! – Oppsal Håndball

Vilde Tornes Finneide er med videre!

Det er utrolig gledelig at Vilde er med videre i Oppsal håndball, og har skrevet under på en ny 2-årskontrakt med klubben. 

Vilde har slitt veldig med skader de siste to sesongene, men er nå endelig tilbake og var på banen på søndag da Tertnes ble slått i den siste Rema 1000 ligakampen. Vilde var mye på 00-landslaget før hun ble skadet, og hun er uten tvil en målvakt vi tror kan være med å bidra til at Oppsal skal lykkes på banen til høsten!

Vilde selv har følgende kommentar til hvorfor hun blir videre i Oppsal:

«Jeg synes det nye prosjektet i Oppsal virker veldig spennende og jeg ønsker å være en del av det. Jeg tror vi alle skal få til noe ordentlig bra sammen. Gleder meg stort til å komme i gang med jentene, og bli kjent med nytt trenerteam og nye spillere».

Og Henrik Wilhelmsen er også naturligvis veldig førnøyd med å ha med Vilde videre, og har følgende kommentarer:

«Vi er selvfølgelig veldig glade for å ha med Vilde videre! Jeg har fulgt Vilde i mange år, og vet at hennes toppnivå når hun er skadefri er meget solid. Det er ikke tilfeldig at hun har vært en del av juniorlandslagene til Norge over flere år. Nå er det utrolig positivt at hun nærmer seg å være 100 % klar etter korsbåndskaden. Etter en sesong hvor Oppsal har stått med 1 målvakt siste halvdel, er vi meget tilfreds med å se at vi vil få et solid målvaktsteam som vil pushe hverandre opp og frem kommende sesong, avslutter Henrik.»