Fin avslutning på sesongen i Rema 1000 ligaen! – Oppsal Håndball

Fin avslutning på sesongen i Rema 1000 ligaen!

Vårt damelag avsluttet sesongen i Rema 100 ligaen med å slå Tertnes 34-32 i Oppsal Arena søndag ettermiddag.Det betyr at Oppsal tok 4 av 4 poeng mot Tertnes denne sesongen.

Det var mange som viste seg frem fra en positiv side i dag, og virkelig ville avslutte sesongen på en solid måte.Spesielt må vi nevne Nora Løken som satte 6 mål på 7 avslutninger fra venstrekanten og Kaja Kristensen som har kommet veldig positivt på slutten av sesongen og scoret også 6 mål fra sin bakspillerposisjon!

Dette var siste kampen til hovedtrener Stian Bjermeland. Vi takker deg for innsatsen Stian, og ønsker deg lykke til videre!


Selv om det ble nedrykk på vårt damelag, så er det veldig mye positivt som skjer om dagen.Stallen er nesten klar for neste sesong, og ting begynner å se ordentlig bra ut.Flere signeringer av spillere blir presentert de nærmeste dagene på våre sider.Så til alle som er glad i Oppsal håndball, så er det mye spennende i vente.Det nye trenerteamet starter opp 1. mai, og oppkjøringen til ny sesong starter 2. mai.
VI GLEDER OSS!