Amalie Haug er med videre! – Oppsal Håndball

Amalie Haug er med videre!

Vi er utrolig glade for at Oppsaljenta Amalie Haug også blir å se på høyrekanten kommende sesong!

Amalie er 21 år, men begynte på håndballskolen i Oppsal allerede som 6 åring. Hun har kun spilt i Oppsal, og vi håper Amalie kan være et forbilde for de yngre i klubben som ser at at det går ann å gå hele veien i egen klubb!

Amalie selv har følgende kommentar til hvorfor hun signerte videre:

«Jeg ser frem til å fortsette å spille i Oppsa! Planene som er lagt for klubben virker spennende og jeg har stor tro på prosjektet. Oppsal er en klubb som betyr mye for meg, da jeg har vært her helt siden jeg startet med håndball. Jeg er motivert for å utvikle meg mer som håndballspiller og bidra med mitt slik at vi når våre ambisjoner.»

Henrik Wilhelmsen har følgende å si om signeringen av Amalie. 

«Det er strålende å ha med seg en ekte Oppsaljente som Amalie videre. Amalie er en løpsterk høyrekant som jeg tror vil komme til sin rett i den hurtige håndballen vi ønsker å spille. Hun er en veldig seriøs og dedikert jente som er villig til å legge ned mye arbeid for å utvikle seg i tiden fremover. Jeg har stor tro på at Amalie og Ingrid blir en sterk duo på Oppsal sin høyrekant til høsten, avslutter Henrik.»