Ingrid Vehusheia er ny høyrekant i Oppsal! – Oppsal Håndball

Ingrid Vehusheia er ny høyrekant i Oppsal!

Det er med stor glede vi kan informere at Ingrid Vehusheia (21 år) har signert en 2-års kontrakt med Oppsal.

Ingrid er en kontringssterk, godt fysisk trent og spillende høyrekant som vi har stor tro på at skal kunne bidra mye inn i Oppsallaget i årene fremover.

Hun har denne sesongen scoret 64 spillemål så langt i sesongen for Grane i 1.divisjon, og har tidligere spilt for Randesund. Gjennom samarbeidet Vipers hadde med Randesund ble hun i sesongen 2019/2020 dratt inn i Viperssystemet, og var bl.a. med å vinne NM gull med Vipers i Oslo Spektrum i 2019.

Ingrid selv har følgende tanker om hvorfor hun valgte Oppsal som sin nye klubb:

«Grunnen til at valget falt på Oppsal er fordi klubben og trenerne har spennende ambisjoner for de kommende årene. Det er et spennende prosjekt og god mulighet for at jeg skal utvikle meg videre som håndballspiller. Jeg er i løpet av våren ferdig med studier i Kristiansand, og det passet derfor fint å skifte til et nytt treningsmiljø etter å ha spilt håndball i sørlandsklubber hele livet. Henrik og Vigdis er to dyktige trenere, og jeg har virkelig troen på at de sammen med klubben kan skape gode resultater. Jeg gleder meg til å møte nye lagvenninner og trenerteam, og jeg har troen på at det blir gode resultater på banen for Oppsal de neste årene.»

Henrik Wilhelmsen har følgende tanker om signeringen av Ingrid:

«Jeg har fulgt Ingrid i flere år, og alltid hatt sansen for henne som spiller. Etter og ha blitt bedre kjent med henne de siste månedene er jeg også overbevist om at vi får inn en person med fantastiske holdninger som garantert vil bidra til å løfte laget videre.

I tillegg har Ingrid spilt sammen med Linn Jørum Sulland i Vipers, og Linn var full av lovord om Sørlandsjenta. Det gjorde det enkelt å  gå for henne som vår nye høyrekant.

Vi ønsker å spille en ekstremt hurtig håndball, og der passer Ingrid perfekt inn. Hun er både flink til å starte i kontra, og har hurtigheten som jeg har stor tro på vi skal klare å utnytte. I tillegg er hun en duellsterk kantspiller som er glad i å utfordre en mot en. Som tidligere bakspiller er dette egenskaper som skal bidra til at Oppsal blir et enda mer spillende lag. Jeg er overbevist om at publikum i Oppsal Arena vil like spillertypen Ingrid Vehusheia, avslutter Henrik.»

Vi ønsker deg hjertelig velkommen Ingrid, og gleder oss til å se deg i blå drakt !