Kristin Loraas Eiriksson fra Byåsen til Oppsal – Oppsal Håndball

Kristin Loraas Eiriksson fra Byåsen til Oppsal

Nok en strålende nyhet angående kommende sesong spillerstall i Oppsal. Denne gangen er det Kristin Loraas Eiriksson som har valgt å bli med på vårt spennende prosjekt i Oppsal.

Kristin er 21 år, bakspiller og har spilt i Byåsen siden hun var 16 år. Selv i sin unge alder har Loraas Eiriksson oppnådd mye på håndballbanen. Hun har vunnet Lerøyserien og NM jenter 20 med Trondheimsklubben, og har hatt en veldig sentral rolle i begge lag. I tillegg har hun ca. 30 jr. landskamper for Norge. På seniornivå har Kristin 37 kamper i Rema1000 ligaen for Byåsen.

Kristin selv har følgende kommentarer til hvorfor valget på sin neste klubb ble Oppsal:

«Jeg velger Oppsal fordi de har et godt trenerteam og en spennende satsning som jeg ønsker å være en del av. Gleder meg til å bli en del av Oppsaljentene og ser frem til nye utfordringer. Jeg har troa på at dette klubbskiftet blir veldig bra»!

Henrik Wilhelmsen har dette å si om nysigneringen:

«Vi er utrolig glade for at vi har signert Kristin. Hun er en spiller jeg har fulgt tett i flere år, og som jeg virkelig har troen på skal fortsette å ta steg i tiden fremover. Vi får en spiller som har erfaring fra Rema 1000 ligaen, men samtidig ung med et stort potensialet som vi har klokkertro på at vi skal få se blomstre i Oppsal. Jeg tror dette skal være bra timing både for Kristin og Oppsal. Som spiller er hun 1.85 med et solid skudd og trøkk. Selv med sin store høyde er hun en duellsterk og spillende bakspiller som vil passe godt i den hurtige håndballen vi ønsker å spille.

I tillegg er hun en meget bra forsvarsspiller som kan bekle både 2er og 3er posisjon» , avslutter Henrik.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Oppsal Kristin!