Mia Kvarme klar for Oppsal! – Oppsal Håndball

Mia Kvarme klar for Oppsal!

Vi er utrolig stolte over og kunne informere at stortalentet Mia Kvarme har valgt å spille for Oppsal de kommende 2 sesongene. 

Mia er en venstrehendt høyreback som nå spiller for Haslum. Hun er født i 2005 og er en sentral spiller på Norges 04 landslag, og blir av flere betegnet som et av de større talentene i Norge. Derfor er det en fjær i hatten for Oppsal som klubb at Mia nå har valgt å spille for Oppsal fra kommende sesong.

Mia selv har følgende kommentar til hvorfor hun valgte å komme til Oppsal:

«Jeg velger Oppsal fordi de har et sportslig opplegg som skiller seg ut. Vi får et veldig erfarent og godt trenerteam. Det er jo også unikt å få muligheten til å trene med Linn Jørum Sulland, som har vunnet alt som er å vinne på håndballbanen. Jeg gleder meg virkelig til dette ! «

Henrik Wilhelmsen har følgende tanker om Mia Kvarme sin overgang til Oppsal:

«Det er utrolig spennende og gledelig at Mia har valgt å komme til Oppsal. Selv om Mia er ung, har vi stor tro på at hun vil ha rask progresjon og vil bidra godt inn i 1.divisjonslaget kommende sesong. Venstrehendte spillere vokser ikke på trær, og jeg har stor tro på at Mia kan bli en ordentlig toppspiller på sikt.

Hun er dønn seriøs, og har satt seg skyhøye mål for sin håndballkarriere . Den offensiviteten og hennes genuine ønske om å bli god er noe av det som er ekstra spennende ved Mia, avslutter Henrik.»